Kristallen en edelstenen persoonlijk laten afstemmen/programmeren

Bij het Elohim Centre bestaat de unieke mogelijkheid je edelsteen of ander product op jou te laten afstemmen en voor jouw wens en/of innerlijke groeiweg, te laten programmeren. Je ontvangt tevens reading waarom het kristal/product naar je toekomt, hoe het jou gaat helpen en hoe je het beste ermee kunt samenwerken.

Voor jou of iemand anders
Ook kun je zelf een speciaal verzoek doorgeven voor een persoonlijk programma op je kristal/product. Je kunt dit alles op afstand laten doen via een foto. Bijvoorbeeld voor jezelf, een ander, je huis, kinderkamer, praktijk of werkplek.

Voorbeelden

  • Om je praktijk goed te laten lopen
  • Hoe te werken met je edelsteen schedel en waarvoor wil hij vooral werken
  • Geruststellende energie die de angst/onveiligheid van een demente persoon vermindert
  • De sfeer van je slaapkamer, huiskamer of bedrijf
  • De bescherming die je nodig hebt ten opzichte van je omgevingalientijgerijzerdsc09764.jpg

Gun jezelf deze unieke ondersteuning in je werk, relatie, gezin en je levensbestemming!

Boek een live of telefonisch 15 min. consult met een van onze master healers-readers
De healer gaat met je kristal/product of de foto daarvan zitten en vertelt  je waar het product jou bij gaat ondersteunen en hoe je het kunt gebruiken. Na afloop krijg je hier een audio opname van gemaild.

Duur van het consult en het aantal kristallen dat geopend kan worden
Een consult voor het openen van kristallen duurt max. 30 minuten. Per kwartier worden max. 2 kristallen, edelstenen of schedels geopend en geactiveerd. Per kwartier kan daarnaast ook 1 schedel, edelsteen of kristal geprogrammeerd worden (persoonlijk aansluiten op jouw levensbestemming). Heb je meer kristallen die je wilt openen, boek dan een nieuw consult.

Je edelsteen afstemmen is ook mogelijk op afstand
Wanneer je meerdere kristallen/producten hebt die je wilt laten programmeren kan het zijn dat een langer consult nodig is. Dit wordt dan van tevoren aangegeven. Je kunt dit laten doen voor je eigen edelsteen of voorwerp zowel als voor de geopende en geactiveerde Elohim kristallen.

Lees hier de tarieven en hoe te boeken

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Elohim Centre
Ruiten A Kanaal 26
9566 TL Veelerveen

 


 

Feedback ervaringen

De schedels doen sterk hun werk. Ik voel telkens een krachtige energie door mijn lijf stromen als ik ze aanraak. Of zelfs eraan denk! Lieve groet, Tine

 

Een prachtige schedel trok mijn aandacht direct! Ik voelde dat ik die schedel moest hebben en ook wilde ik graag dat die schedel speciaal op mij aangesloten werd. De programmering was echt prachtig, heel herkenbaar voor me. Het was ook precies wat ik graag wilde. De schedel gaat mijn Pad verder versterken naar leven vanuit eenheid. Na de programmering voelde het contact tussen mij en de schedel direct heel anders, voelde een veel grotere samenwerking. Super bedankt, ben er heel blij mee! Carol

 

Zelf wist ik niet zo goed wat ik ervan kon verwachten maar het voelde wel heel goed om te doen dus had een afspraak gemaakt. Al langere tijd zocht ik naar iets wat me meer een duw in de juiste richting kon geven om mij te helpen om meer te kunnen aarden. Hiervoor had ik een heel mooi Aragoniet kamerstuk gekocht. De reading was prachtig. Heel mooie aansluitingen met natuurwezens, moeder aarde en engelen die mij in samenwerking met de aragoniet gaan helpen. Ook alles wat er werd gezegd, de blokkades en overtuigingen waren zo herkenbaar. Het voelde heel compleet en ben blij dat ik het heb gedaan. Iedere avond zit ik nu heerlijk met mijn kristal op de bank. Groetjes, M.

 

Wat een mooie ervaring was de programmering. Tijdens de programmering voelde ik de energie helemaal door mij heen stromen. Ik kon helemaal mee voelen met alles wat er werd gezegd, het was gelijk een healing voor me. Alles wat werd gezegd klopte voor me en voelde mij heel dankbaar dat ik mezelf dit heb gegund. Het kristal voelt echt als mijn maatje. Het helpt me mijn inzichten te verdiepen en laat de energie weer stromen in mijn lichaam. Dank je wel lieve Marlisa. Groetjes, Irene

 

Hey Marlisa, ik wilde je laten weten hoe bijzonder ik het kristal consult vond. Je hebt 2 schedels op mij persoonlijk afgestemd. Beiden kristallen had ik al bij jullie gekocht. Het waren al zeer krachtige en open schedels, die ik een aantal jaar geleden heb gekocht omdat ik voelde dat ze bij mij wilde zijn. Nu merkte ik al sinds een tijdje dat het door mijn hoofd heen ging om ze door jou te laten afstemmen op mij persoonlijk. Ik voelde dat ze met mij verder de diepte in wilde. Ik heb tijdens het consult met je meegevoeld wat er gebeurde en alles wat je beschreef voelde zo waar! Je vertaalde precies wat er nu op dit moment speelt in mijn leven en ook waar mijn ziel in wil groeien. Ik mocht aangeven of ik zelf ook wensen had om te programmeren in de schedels. En in het consult kwam naar voren dat deze wensen heel mooi aansloten bij de werking van deze schedels en de connectie met mijn ziel. 

Heel erg herkenbaar allemaal. En zo fijn dat deze schedels daar nu heel gericht op mogen gaan werken voor mij. Ik werd er zelf heel blij van en mijn schedels ook merkte ik. De energie groeide en werd sterker in en om mijn schedels heen wat direct ook invloed had op mijn eigen energie. Het is mooi om te horen hoe duidelijk jij die energie kunt vertalen in woorden en dat raakte mijn energie ook. Er werd op meerdere lagen tegelijkertijd gewerkt en ik voelde mee in wat je vertelde. Ik kijk uit naar de vernieuwde samenwerking met mijn schedels.
Dankbaar! :) Liefs Evi

 

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren