AA Bergkristal - Fire and Ice Meester krachtpunt

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Amethist Geode - grot, kamerstuk

Merlin Amethist Geode - kamerstuk

ca. 51 x 15 x 15 cm
€ 795,00
Uniek kamerstuk Apofyliet

Uniek kamerstuk Apofyliet

ca 22 x 9 x 13 cm
€ 360,00
€ 585,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

ca. 5,5 x 7 x 22 cm (1.299 gram)

Bergkristal Fire and Ice Meester krachtpunt

Uniek stuk!

Verbindt hemel en aarde. Dit Fire and Ice kristal opent een kanaal voor hogere energieën en staat voor Goddelijke liefde. Werkt op de 6e chakra.

De facetten en gelaagdheden in deze mooie krachtpunt overschrijden tijdslijnen,
waarbij reizen naar verleden en toekomst mogelijk is. Hij weerspiegelt de kosmos, hemellichamen worden zichtbaar waar ook het regenbooglicht  aanwezig is.

Dit licht biedt informatie, bescherming en aarding.
Je kunt je helemaal verliezen in dit kristal, zo’n enorme kracht draagt hij in zich.

Fire and Ice kristal geeft diepgaande reiniging tot diep in je cellen en de DNA structuren. Hij helpt oud zeer, eigen karma en familiekarma op te ruimen en de hieraan verbonden fysieke en geestelijke problemen en klachten. Door de hoge trilling die de 13 dimensionaal geactiveerde Fire and Ice kristal overbrengt lost het stagnatie, zwaarte en sluiers op. Het verdwijnt door je eigen hoger Liefde en Geestelijk licht dat wakker en geactiveerd wordt door dit Meesterkristal.

Het helpt bij het neerzetten in wie je werkelijk bent, geeft inzichten en begeleidt op het pad naar Meesterschap en verlichting.

Dit krachtige kristal behoort tot de groep Fire and Ice kristallen

Fire and Ice kristallen hebben een bijzonder hoge vibratie en het zijn krachtige lichtbrengers. Vaak zijn scheuren, barstjes en in en uitwendige breukvlakken in  Fire and Ice kristallen aanwezig. Dit ontstaat omdat de kristallen eerst aan grote hitte zijn blootgesteld waarna ze snel zijn afgekoeld. De talrijke regenbogen die in de meeste Fire and Ice kristallen aanwezig zijn activeren een groter bewustzijn.

Fire and Ice kristallen dragen het kosmisch vuur waardoor het zeer inspirerend is bij  spiritueel en lichtwerk. Vaak zijn  symbolen van allerlei aard zichtbaar in en op het kristal. Deze symbolen geven adviezen wat betreft  transformatie. Fire and Ice kristallen verbinden polariteiten en ze bevatten het volledige spectrum van bewustzijn.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?