Versteend Hout bol - incl. houder

Versteend Hout bol - incl. houder
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Bergkristal - Fire and Ice Meester krachtpunt
€ 585,00
Bergkristal bol - incl. houder

Bergkristal bol - incl. houder

ca. Ø 8 cm (600 gram)
€ 253,00
€ 14,25
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. Ø 4 cm

Versteend hout bolletjes van ca. Ø 4 cm

Let op: afhankelijk van de voorraad kan de houder in tegenstelling tot de foto ook van hout zijn.

Dit versteende hout van miljoenen jaren oud heeft de hele geschiedenis aan zich voorbij zien trekken, zonder zich ermee te identificeren. Zo leren wij dat ook te doen en worden we steeds mooier net als de bol.

Versteend hout stimuleert het gevoel van één zijn met de Eeuwigheid, een rustpunt zijn en van hieruit handelen. De Versteend hout stabiliseert, maakt evenwichtig, opent en verzacht de onderste chakra's en daarbij stimuleert het een eenheidsgevoel met de aarde.

Oer-basis-rust
Doelen realiseren, kracht, doorzettingsvermogen. Hij haalt je uit het vele denken en laat je leven vanuit je buikgevoel en je  zijnsstaat. Groter inzicht, verhelderende afstand tot lastige keuzes en situaties. Voorbij dit leven kunnen ervaren. Betrekkelijkheid van alles zien. Ego identificaties en emoties lossen op. Oer basis rust op alle lagen.

Onveiligheidslagen worden geheeld, hogere aansluitingen die verbinding hebben met je hoogste doel en oorspronkelijkheid worden geopend, oeroude gedragspatronen komen los waardoor ruimte ontstaat om je “Ware Zelf” te belichamen in het hier en nu.

Versteend hout is een soort fossiel
Het bestaat uit fossiel hout, waarin alle organische materialen zijn vervangen door mineralen (o.a. door kwarts) met behoud van de structuur van het hout.  Het proces van verstening  kan miljoenen jaren duren. Net als andere fossielen is versteend hout een levende herinnering aan de lange geschiedenis van de aarde en aan het feit dat alle materie continu overgaat van de ene vorm in de andere net als jou eerdere levens en ervaringen.

Prijs is per stuk.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?