Seleniet bol - Sekinah -incl. houder

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

De Maria van het Oosten. Grote sacrale heling voor eenheid, harmoni...
€ 24.999,00
€ 35,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

ca. Ø 8 cm

Let op: afhankelijk van de voorraad kan de houder in tegenstelling tot de foto ook doorzichtig zijn.

Deze Seleniet bol is door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerd met de Sekinah energie, de vrouwelijke Goddelijke Moeder energie en is drager van de zachtheid van het Lemurisch grid. Sekinah geeft een diepgaande en koesterende liefde. Een oerveiligheid en geborgenheid in je lichaam waardoor je je veilig gaat voelen in je aardelichaam. Dat maakt dat je volledig potentieel, Levenstaak en Essentie kunnen indalen en uitdrukking vinden. Je zachtheid, liefde en zorgzaamheid kunnen voluit worden geleefd.

Samen met de oranje Calcietbol Goddelijke scheppingskracht werkt de Seleniet bol Sekinah nog diepgaander.

Oranje Calcietbol – Goddelijke scheppingskracht

Door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerd met het hoogste Eénheidsbewustzijn. De uitstraling van de bol werkt verwarmend en maakt creatief. Hij verandert je uitstelgedrag, onzeker zijn, geloven in onmogelijkheden naar het zien van mogelijkheden, daadkracht en creatiekracht. De oranje Calcietbol inspireert en tilt je op.

Beide bollen als Liefde en Manifestatie set

Beide bollen samen zijn een enorm krachtset die je ontwikkeling in een stroomversnelling brengt. Op weg naar Goddelijke Scheppingskracht en Universele Liefde. Je Goddelijke Essentie wordt één met je persoonlijk leven en je zult volledig in vrede, harmonie en balans zijn!

Voor een uitgebreide omschrijving zie de tekst hieronder

Voor de extra voordelige krachtset zie bij de gerelateerde producten.

Seleniet bol opgeladen met Sekinah

Deze Seleniet bol is door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerd met de Sekinah energie, de vrouwelijke Goddelijke Moeder energie en is drager van de zachtheid van het Lemurisch grid. Sekinah geeft een diepgaande en koesterende liefde. Een oerveiligheid en geborgenheid in je lichaam waardoor je je veilig gaat voelen in je aardelichaam. Dat maakt dat je volledig potentieel, Levenstaak en Essentie kunnen indalen en uitdrukking vinden. Je zachtheid, liefde en zorgzaamheid kunnen voluit worden geleefd. Langzaam maar zeker gaan je innerlijk kind en kristallijnen zelf zich steeds veiliger voelen, wat er ook om je heen gebeurt. Je maakt een shift van hoofd naar buik. Niet langer zul je functioneren vanuit je plichten, wil en de verwachtingen van anderen maar vanuit je liefdevolle ware Natuur en Zijnsstaat. Onvoorwaardelijk verbonden wordt je met je omgeving, zonder dat je ego nog probeert te sturen. Ook zul je steeds meer je vrouwelijkheid, intuïtie en subtiele gevoeligheid gaan eren. De aanvullende, geprogrammeerde oranje Calcietbol laat je niet langer dobberen in Zijn, niet afwachten. Je manifestatie- daadkracht en creatiekracht worden actief en ontspruiten niet langer vanuit je wil of plicht, maar vanuit de rust van je Zijnsstaat en ware Natuur.

Oranje Calcietbol – Goddelijke scheppingskracht

Deze Oranje Calcietbol is door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerd met het hoogste Eénheidsbewustzijn en is drager van het Goddelijk Plan. Hij verenigt de Atlantische Goden-scheppingskracht  met je Melchizedek Bewustzijn. Tevens verbindt hij je met je Goddelijke blauwdruk in het nieuwe aardegrid. Zo wordt je eigen aandeel, je Taak in het collectief helder en duidelijk. Je Liefde en zorgzaamheid worden geen weggeefstand.  Hij brengt het hoger Licht van je Essentie in je 2de chakra en basis chakra. De uitstraling van de calciet werkt verwarmend en maakt creatief.
De Calcietbol verandert je uitstelgedrag, onzeker zijn, geloven in onmogelijkheden naar het zien van mogelijkheden, daadkracht en creatiekracht. Hij inspireert en tilt je omgeving op.
De, door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerde, oranje Calciet bol helpt je op te staan en open gaan om de steun van de Bovenwereld en Zonnelogos te ontvangen zodat je je volledig potentieel ten volle kunt benutten. Hierdoor ben je beter beschermd tegen de lagere trillingen uit je omgeving. 
De geprogrammeerde, aanvullende Seleniet bol met Sekinah energie brengt je de vrouwelijke Goddelijke Liefdeskracht en Zijnsstaat. Deze trekt je uit je hoofd en hoger inspiratie in je Zijnsstaat, hart, buik en wij-gevoel waardoor je je volledig Zelf en je Levenstaak op de grond trekt en belichaamd!

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Bewuste keuze?