Citrien hanger (hoge kwaliteit)

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Natuur Citrien Punt

Natuur Citrien Punt

Ca 5,5 cm (Vanaf 16 gram)
€ 18,00
Ametrien hanger
€ 14,00
€ 14,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

Zeer mooie, van hoge kwaliteit, geactiveerde Citrien hanger

Citrien stimuleert zelfexpressie en maakt opener. Hij vitaliseert, herstelt je energie en maakt levenslustiger en vrolijker. Citrien verbetert de concentratie, geeft zelfvertrouwen en stimuleert de zelfverwezenlijking. Citrien vermindert faalangst, zelfdestructief gedrag en zwaarmoedigheid. Heeft een heilzame werking op de zenuwen, maag, alvleesklier en milt. Citrien helpt tegen infecties en het chronisch vermoeidheidsyndroom, tegen depressie, angsten en fobieën.

De echte natuurlijke citrien is heel mooi en betrekkelijk zeldzaam
Citrien wordt vaak gemaakt door het branden/ verhitten van Amethist en wordt dan donkergeel. Hierdoor zijn de eigenschappen in vergelijking met de natuurlijke, heldere en lichtere citrien iets minder sterk.  De echte natuurlijke citrien heeft op natuurlijke wijze zijn gouden kleur gekregen.

Elohim Citrien voorkomt faalangst, onzekerheid en zwaarmoedigheid en werkt bij stress, zorgen, negativiteit, maag, milt, darmen, alvleesklier.

Citrien is een zonnige en verwarmende steen en bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Hij werkt krachtig op het zonnevlechtchakra en innerlijk kind en geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten en fobieën en zelfdestructief gedrag te overwinnen. Deze Citrien hanger helpt je om een volgende fase in te gaan zoals naar school of na een scheiding, en versterkt het concentratievermogen. Citrien edelsteen helpt ook bij chronische vermoeidheid, stimuleert de spijsvertering, milt, alvleesklier, bestrijdt infecties in de nieren en blaas, helpt bij oogproblemen, verbetert de bloedcirculatie en ontgift het bloed.

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Bewuste keuze?