Calciet Mangano Edelsteen, handsteen

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Grote sacrale heling voor eenheid, harmonie en samenwerking
€ 24.999,00
Krachtplaats tincturen-hele set, grote korting
Van € 530,00 voor € 318,00
Bergkristal drakenschedel

Bergkristal drakenschedel

ca. 12 x 6x 6,5 cm
€ 493,00
3 Crystal Home + Office Healers naar keuze
Van € 447,00 voor € 312,90
€ 69,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

lengte 7,5 -8,5 cm (350 gram)

Nieuw: nu ook geprogrammeerd door Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld

Prijs per stuk

Mangaan of Mangano Calciet (roze) is een hart-chakra en innerlijk kind edelsteen. Ze brengt je in contact met engelen en je geborgenheid. Op diepergaand zielsniveau brengt het vergeving en verlicht Elohim Mangano Calciet angst, innerlijke onveiligheid, het niet begrepen zijn en verdriet uit peuter- en jeugdjaren. Ook heelt het relatie hart- en zielspijn welke is ontstaan omdat je subtiele gevoel niet werd gewaardeerd en aangevoeld. Deze 13-dimensionale, met een speciaal programma  geactiveerde Elohim Mangano Calciet brengt intern en extern onvoorwaardelijke liefde, tederheid en geborgenheid. Het opent je gevoel van eigenwaarde, zelfliefde, je geliefd gaan voelen en zelfacceptatie. Elohim Mangano calciet werkt diep en zacht als heling van jeugdjaren en kindertijd. De roze Calciet is een zielehealer en werkt ook voor het kristallijnen en Goddelijke zielekind. Mangaan Calciet heelt zenuwaandoeningen, verlicht spanning, bezorgdheid en voorkomt nachtmerries. De liefdevolle energie lost weerstand op zachtaardige wijze op. Mangano Calciet werkt samen met de maan en is ook behulpzaam bij het verwerken van een (seksueel) trauma.

Je neemt door de frequenties van de Elohim Mangano Calciet steeds meer lagen van jezelf mee in de omgang. Je volledig potentieel met steeds meer zielelagen van gevoel, je innerlijk zielekindje, je meest subtiele gevoel en een verruimd bewustzijn komen op aarde en in je gedrag door je geregeld af te stemmen op de Mangano Calciet! Je kunt hem vasthouden, er naar kijken, zijn innerlijke sfeer proberen te voelen, hem bij je dragen. Kortom mediteer daarom geregeld met je liefdesvriend de Mangano Calciet of draag hem bij je. Verder...

  • Opent jouw volledig potentieel, je meest subtiele gevoel en een verruimd bewustzijn komt op aarde.
  • Liefdevolle energie lost weerstand op zachtaardige wijze op.
  • Hartchakra en innerlijk kind healer, opent het meest pure in jou.
  • Ontspant je hart, subtiel buikgevoel en bewustzijn.
  • Hij ont-dekt je subtielste gevoel en je Godskindje die liggen opgeslagen onder de volwassene.

Lees in het artikel van Joke ElZiam Nootebos verder over het programma op de Mangano Calciet. 

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Bewuste keuze?