Lapis Lazuli - handsteen

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Calciet Mangano Edelsteen, handsteen
€ 69,00
Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

De Maria van het Oosten. Grote sacrale heling voor eenheid, harmoni...
€ 24.999,00
Jade Draak Chi

Jade Draak Chi

30 x 6 x 21
€ 785,00
Bergkristal - Fire and Ice Meester krachtpunt
€ 585,00
€ 21,50
(tijdelijk) niet leverbaar

ca. 6 x 4 cm (50 gram)

Per stuk!

De Elohim Lapis Lazuli handsteen versterkt goed luisteren en het gronden en uiten van je spirituele bewustzijn. Hij maakt rustig en kalm op een plezierige manier en versterkt het voorhoofdchakra en het keelchakra. De steen Lapis Lazuli is de drager van de Gouden- en Blauwe kosmische straal. Hij herstelt je ware essentie, brengt jouw zieledelen, drakenkrachten en volledig potentieel in je gedrag, denken en gevoel. Hij verbindt je met je levensmissie en opent je derde oog daarvoor. De gouden pyriet stippeltjes op de Lapis Lazuli handsteen activeren de Gouden kosmische straal en het functioneren vanuit de Bron, in je zonnevlecht en persoonlijkheid. Kosmische Kennis, Vreugde en Liefde spreken door je keelchakra en ogen.


De ingesloten goudkleurige pyriet deeltjes zorgen voor kracht, zelfvertrouwen en moed
De Elohim Lapis Lazuli handsteen met Pyriet is een unieke combinatie die ook goed werkt bij overspanning en depressie. De prachtig blauwe Lapis Lazuli helpt bij het duidelijker kijken naar eigen mogelijkheden, bevordert idealisme en zorgzaamheid. Beschermt tegen epilepsie, beroerte, hoge bloeddruk, haaruitval en eczeem. Kalmerend bij nervositeit, bevordert standvastigheid, helpt bij slapeloosheid en nagelbijten. Deze Lapis Lazuli handsteen werkt op het derde oog als zieners steen en is een echte Egyptische Inwijdingssteen.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Bewuste keuze?