Zwarte Maansteen bol

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Carneool handsteen

Carneool handsteen

ca. 80-120 gram
€ 15,00
XXL Roze Maansteen (perzikkleur) handsteen
€ 15,00
Madeliefje, biologische kruiden tinctuur

Madeliefje, bio deva kruidentinctuur

van de Elohim Krachtplaats 50ml
€ 19,00
Bergkristal - Fire and Ice Meester krachtpunt
€ 585,00
€ 43,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

ca. Ø 6,5 cm (450 gram)

Per stuk, incl. houder

Zwarte maansteen met roze-wit-beige paarlemoer glans
Deze bijzondere zwarte Elohim Maansteen bol aardt je zacht-warme Goddelijke innerlijk kind in je lichaam en geeft het daarmee de veiligheid op aarde die het nog nooit heeft gekend! Het is dé steen voor deze tijdgeest die je opent voor Overgave en vertrouwen en voor ascension.

Hij geeft je (Goddelijk)  innerlijk kind op alle lagen veiligheid en bescherming
Warme liefdevolle aarding in jezelf opent zich in jou en je buikgevoel. Het helpt je je veiligheid en koers niet meer te vinden in je hoofd maar laat je leven in vertrouwen op het grote Liefdeseenheidsveld en het leven vanuit je lichaam. Je God-Godin en je pure goddelijke kind worden één in je buikgevoel.

Deze bol is een bol voor Liefde, Hoop en gezondheid
Zwarte Elohim maansteen helpt bij het oplossen van probleemdenken, ontevredenheid, botsingen, onvruchtbaarheid, verhardingen, gespannenheid, overspannenheid, onveiligheid, angst, in de steek gelaten gevoelens en bij het oud en moe voelen. Ook is ie bekend om zijn krachtige werking bij maagzuur, maagpijn, gal-, lever- en darmproblemen en menstruatieproblemen.

Empatisch, intuïtief en helderziend vermogen vergroten
Hij helpt mannen (en vrouwen) het empatisch, intuïtief en helderziend vermogen te vergroten en de zachte kant te openen terwijl hij ook beschermd. Tevens versterkt hij de vruchtbaarheid(zwangerschap) maar ook een nieuwe fase en of start.

Lees in dit artikel van Joke ElZiam Nootebos verder over de processen waarbij de (perzikkleurige) Elohim Maansteen ondersteuning geeft.

Maansteen komt in veel verschillende kleurtinten voor; wit, perzikkleurig, blauw, groen, geel en roomkleurig.

Maansteen staat in verbinding met de maan en verbindt je met je vrouwelijke ontvankelijke kant, bevordert de intuïtie en het heldervoelen. Maansteen maakt het onbewuste bewust, helpt bij het zwanger worden, versterkt het aanwezig zijn in je buikgevoel en verbindt met het groot mysterie. Helpt emoties te stillen en overdreven reacties te balanceren. Hij heelt het lymfesysteem, de schildklier en milt. De Maansteen zorgt voor evenwicht in het hormoonstelsel, ondersteunt de vrouwelijke voortplantingsorganen, helpt tijdens de zwangerschap en geeft verzachting op de maag en aan kinderen met ADHD. Maansteen heelt diegene die liefde en knuffels zijn te kort gekomen. Hij heelt weggestopte eenzaamheid, emoties, angsten, onzekerheid, agressie en te veel in het hoofd zitten wat daar uit voort is gekomen.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?