Bergkristal bol - incl. houder

€ 155,00
3-10 werkdagen (indien op voorraad)

ca. Ø 6,5 cm (370 gram)

Prachtige Bergkristal edelsteen bol. Uniek stuk met insluitsels en engelen regenboogjes.

Deze Elohim bergkristal edelsteen bol is een steen met een enorme geestkracht en bij uitstek geschikt voor healing, zuiverheid, helderheid en energetisch werk. Het is een edelsteen bol met een hele hoge trilling die door alle schaduw- en pijnstukken heen kan trillen en de Godsvonk en het verlichtingsproces activeert! Ook heft blokkades op en werkt helend op de omgevingssfeer, het lichaam, de emoties en psyche. Hij brengt lichtkracht en een flinke dosis positiviteit. De steen absorbeert negatieve energie, geeft levensenergie en slaat energie op al naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Zware en belastende gedachten en gevoelens verdwijnen uit lichaam, aura en omgeving. Bergkristal beschermt de aura tegen straling, harmoniseert alle chakra’s, brengt schoont het lichaam. Hij werkt zuiverend, vitaliserend en verkoelend.
Hij geeft inspiratie in moeilijke situaties en versterkt helderhoren, helderweten en helderzien. Bergkristal verruimt de geestelijke kracht, heldere visioenen inzichten.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?