Rhodoniet handsteen

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Rhodoniet bol - incl. bolhouder
€ 104,00
Hartchakra, dienstbaarheid tinctuur

Hart chakra - Dienstbaarheid

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
Merliniet handsteen

Merliniet handsteen

ca. 80-100 gram
€ 18,50
Bergkristal schedel, menselijke schedel

Bergkristal schedel, menselijke schedel

ca. 7x5 cm en 240-260 gr.
€ 189,00
€ 17,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

ca. 100-160 gram

Mooie Rhodoniet handsteen. Fijn om bij je te dragen en mee te mediteren. Prijs is per stuk.

De roze/rode/zwarte kleur van deze Elohim Rhodoniet werkt op het hartchakra en aardt het hartchakra in de Zijnsstaat en diepe belichaamde rust. Rhodoniet helpt eigenliefde en vergeving te bevorderen. Diep verstopte emotionele wonden en littekens uit het verleden worden geheeld waardoor de onvoorwaardelijke Liefde van je Oorsprong dieper in je lichaam kunt belichamen. Met deze steen wordt het hart geactiveerd en gereinigd en ontstaan er geheelde, mooie verbindingen met je omgeving. Rhodoniet handsteen brengt yin en yang in evenwicht.
 Hij helpt je om het hoofd koel te houden in stressvolle, angstige of bedreigende situaties. Ook  bij ruzies en conflicten.

Rhodoniet helpt je om opgekropte emoties los te laten en verzacht littekens zowel als op geestelijk, emotioneel en fysiek niveau. Hij vermindert wrok en haat gevoelens en werkt kalmerend bij ergernissen, verwarring, paniek en angsten. Elohim Rhodoniet vermindert de zelfvernietigingsdrang, helpt tegen verslavingen en woede-uitbarstingen en ondersteunt de maag, gal, bloedsomloop en het auto/immuunsysteem.  Hij geeft een bijzondere diep aarding en houvast.

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Bewuste keuze?