Bergkristal schedel, menselijke schedel

Andere mensen kochten ook

Bergkristal edelsteen Engel

Bergkristal edelsteen Engel

ca 9,5 cm (240 gram)
€ 89,00
Bergkristal schedel, menselijke schedel

Bergkristal schedel, menselijke schedel

ca. 7x5 cm en 140-160 gr.
€ 99,00
Lavendel Rozenkwarts bol incl houder

Lavendel Rozenkwarts bol incl houder

ca. Ø 7,0 cm (vanaf 500 gram)
€ 74,00
€ 189,00
Nog maar 3 op voorraad!

ca. 7x5 cm en 240-260 gr.

De multidimensionaal geactiveerde bergkristal schedel opent je in het kristallijnen zuivere licht van je essentie en ziel en geeft dit bescherming. Ego, schaduwgedachten en onzuiverheden komen aan het licht en worden diepgaand gezuiverd. Deze Elohim schedel helpt je om grote bewustzijnsgroei te realiseren en dit te ankeren op je onderste chakra’s waardoor je Pillar of Light kwaliteiten, inspiratie, ideeën en essentie tot bloei komen. Wanneer deze schedel jou kiest, helpt hij je te uiten en je prachtige bewustzijn te verbinden met je hart en subtiele buikgevoel. Je houdt jezelf niet langer klein en je handelt en spreekt als vanzelf vanuit Meesterschap en liefde. Je gaven en kwaliteiten komen naar de voorgrond en het is voor je Ziel een genot om zich daarin te uiten.

De schedel werkt sterkt activerend, zet je in beweging en nodigt je uit om in het licht van je eigen grootsheid en waarheid te gaan staan. Dit is niet van je ego, maar van je pure ware Zelf. Je hele wezen en chakra’s worden vanaf de achterkant (de mannelijke kant) gesteund en bekrachtigd, het mannelijke geeft bedding aan het vrouwelijke. Intuïtie ontmoet het praktische, het aardse ontmoet het kosmische.  
Deze Elohim bergkristal schedel is een krachtige energiewerker voor bewustzijnsgroei, heling en transformatie en is een ware zielemaat voor zijn hoeder. De schedel kan ook uitstekend gebruikt worden bij energetische healingen.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Bewuste keuze?