Lavendel Rozenkwarts bol incl houder

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Hartchakra, dienstbaarheid tinctuur

Hart chakra - Dienstbaarheid

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
Merlin merlina tinctuur

Merlin - Merlina

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
€ 74,00
(tijdelijk) niet leverbaar

ca. Ø 7,0 cm (vanaf 500 gram)

Prachtige Lavendel rozenkwarts bol met een hoogfrequente Godinnen-trilling. De bol resoneert met de energie van Maria, Maria Magdalena, Kwan Yin en Isis.

Stress, slapeloosheid, maagpijn, hoofdpijn en overspannenheid lost hij op
Onvoorwaardelijke, onbaatzuchtige Engelenliefde en Goddelijke Waarheid zijn gecombineerd in deze Elohim edelsteen bol. Hij helpt bij de heling van oertrauma's, diepgewortelde innerlijke kind stukken en het in balans komen van je innerlijk kind met je persoonlijk en Hoger Zelf. Je ontvangt warme geborgenheid in hart, buik en aarding. Stress, slapeloosheid, maagpijn, hoofdpijn en overspannenheid lost hij op!

Ook werkt hij in op je hart-, keel- en kruinchakra om vanuit liefde jouw Goddelijke Waarheid te spreken en leven. Je ervaart meer balans, zachtheid en kracht en je laat zien wie je Werkelijk bent!

In het vertrek waar de Rozenkwarts bol hij staat geeft ie tevens een geborgen en ontspannen liefdessfeer!

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Bewuste keuze?