Elohim Red Healer Lemurian kwarts bol

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 96,00
(tijdelijk) niet leverbaar

Ø 9 cm (1.080 gram)

Elohim Red Healer Lemurian kwarts bol

Deze nieuwetijdsteen activeert je DNA zodanig dat je cellen verjongen en vernieuwen en de oorspronkelijke blauwdruk van je DNA en je Volledig Lichtwezen wordt geactiveerd. Net als de Golden Elohim Healer is het een krachtige genezer door zijn aardend rood ijzergehalte met het hoogste licht van bergkristal. Healers zetten een Red Healer Lemurian bol onder hun bed of in de praktijkruimte. Elohim Lemurian Red Healer werkt reinigend, aardend, bevordert de doorstroming van energie en bloedsomloop en ruimt blokkades op. Hij brengt de eenheid van het kruinchakra met de basischakra en het lichaam en is bij uitstek geschikt voor healing en energetisch werk. Het is dé nieuwetijdssteen voor Ontwaken, Verlichting en healing.

 

Hoe wil jij je toekomst zien?
De Elohim Lemurian Red Healer helpt om je je meest optimale zelf en toekomst voor te stellen en deze stevig gegrond neer te zetten door je erop te blijven focussen! Hij zal je hogere doelen helpen manifesteren en je helpen geld, gezondheid, goede Spirits en welzijn aan te trekken.

 

Seksuele blokkades, angst voor gezag, agressie, dominatie, faalangst of geld te kort
Hij activeert je Kundalini energie met seksualiteit, levenvreugde en een sterke fysieke conditie en lost seksuele blokkades, angst voor gezag, agressie, dominatie, faalangst of geld te kort op. Zeker als je hem bij je basischakra neerlegt.

 

Op aarde willen zijn
Hij helpt bij overgewicht, zwakheid, brengt wilskracht en doorzettingsvermogen. De Elohim Lemurian Red Healer helpt bij het op aarde willen leven en de diepere connectie met Moeder Aarde en bij het ankeren van je Licht in je lichaam. Hij helpt je om niet bij de pakken neer te zitten, werkt opbeurend en positief. Hij grondt bij astrale reizen, channeling of sjamanistische rituelen .

 

Haalt negatieve energie en entiteiten weg

De Elohim Lemurian Red Healer haalt negativiteit en negatieve astrale entiteiten of psychische onrust weg en opent naar de positieve lichtwerelden.
Hij voorkomt dat negatieve energieën in je fijnstoffelijke zielelichamen terechtkomen door karmische aantrekkingskracht.

Een ideale steen tijdens (chronische)ziekte of een operatie die gevonden wordt in een van oorspronkelijk Lemurisch gebied. Red Elohim Healer laadt je energetisch sterk op, zorgt voor harmonie en stabiliteit en geeft kracht en vitaliteit.


Heft blokkades op zowel in het 12 strengig DNA en brengt je naar verlichting
De Elohim Golden Healer Lemurian bol is een spirituele steen met de hoogste trilling die door alle schaduwstukken heen kan trillen. Hij heft blokkades op zowel in het 12 strengig DNA, je lichtlichamen van de ziel, je voor vrouwen- en mannenlijn en uit vorige levens. Hij helpt je ziel en je goddelijke blauwdruk van “heelheid’ in je lichaam te ankeren waardoor je je minder verloren of hopeloos voelt. Je krijgt hoop en vertrouwen in een goede afloop of toekomst en een sterkere geest. Hij is ook goed voor vrouwen die zich moeilijk uiten, niet genoeg in hun eigen autoriteit staan en dat niet uitstralen
Red Dragon en je eigen engelen energie

Hij draagt de Red Dragon energie, lijnt alle chakra's met elkaar uit en activeert je engelen Ray en Al-eenheid-liefdesbewustzijn en geeft ook een betere bloedkwaliteit, aanmaak van de rode bloedlichamen en weefselherstel.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Bewuste keuze?