Pistache Calciet Punt

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Malachiet Gepolijst
€ 99,00
Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

De Maria van het Oosten. Grote sacrale heling voor eenheid, harmoni...
€ 24.999,00
€ 87,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

Va 13 cm

Deze pistache Elohim Calciet heft starre overtuigingen, stress, onrust en oude trauma's uit de kindertijd op en herstelt het evenwicht van geest, gevoel en lichaam. Hij helpt om tijdens discussies bij het eigen standpunt en in de eigen lichtkern te blijven. Hij stimuleert het immuunsysteem, absorbeert negativisme en vermindert bacteriële infecties en inflammatie. Deze Elohim pistache edelsteen werkt goed bij artritis en het samentrekken van gewrichtsbanden of spieren en het helpt de botten. De groene stralen zenden vrede, rust en mededogen uit en kalmeren de bijnieren.

Elohim pistache Calciet werkt helend op het hartchakra en op de hypofyse-bijnier as.

De energie van deze vorm van calciet kan verkwikkend zijn voor je energielichaam. De steen ‘verkoelt’ te warme emoties zoals woede en ergernis. Daarnaast versterkt het positieve eigenschappen zoals mededogen en altruïsme. Pistache calciet stimuleert en reinigt je hartchakra van stress en andere ongezonde zaken. De steen draagt er verder aan bij je meer af te stemmen op de natuur en de geesten van planten en dieren.

Het brengt de verbinding met je hoger Plan en hoger Zelf en fundeert dat.
Op spiritueel gebied helpt pistache calciet je om te resoneren met liefdesenergie en om medeleven en welwillendheid tegenover anderen maar ook tegen jezelf te laten zien. Het geeft je hernieuwde vitaliteit en doelgerichtheid, net zoals een verlangen om positieve verandering in je leven aan te brengen.

Bij bestelling zoeken wij er een in afstemming voor je uit.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?