Bergkristal Meesterpunt Obelisk - XXL Isiskristal

€ 520,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

ca. 23 x 7 cm (1.339 gram)

Isis-acension kristal, Bergkristal Meesterpunt, AAA kwaliteit

Let op er is er maar één zoals deze. Elk Isis-Ascension kristal is uniek.
Een supermooie staande Isis Bergkristalpunt van unieke kwaliteit. Het is een echt Meesterkristal door de top met zijn uitgebalanceerde vlakken/facetten verdeling. Het grote aangezicht van de punt laat zien dat het op het voorhoofd- en de kruinchakra werkt zowel als op de uitlijning met de Bron en verlichte staat. Het is een echt Isis acensionkristal dat een enorm, inzicht, bewustzijn en verlichtingsproces opent, inclusief hogere Wijsheid en heldere Gaven!

Isis acensionkristal dat een enorm inzicht, bewustzijn en verlichtingsproces opent!

Deze grote Isis-ascension bergkristalpunt en obelisk heeft een zeer sterke zuiverende, verlichtende en geneeskrachtige werking op lichaam en geest van een hele omgeving. Als je de bergkristal neerzet in je leefruimte of praktijkruimte, reinigt en verlicht deze de hele omgeving, inclusief je eigen aura, door zijn hogere trillingen. De Isis energie brengt teven Liefde en Harmonie in de ruimte. In het midden van een groep mensen brengt ie positiviteit en tilt ie de denkwijzes en sfeer super mooi op. Je kunt hem ook inzetten om zijn sterke, genezende vibratie en zuivering. Deze bergkristal zet een Licht-Bron in je huis of werkplek en zuivert negatieve sferen en invloeden. In verschillende landen worden zulke stralende en krachtige kristallen ingezet tegen het kwaad zoals demonen en ziekten.

Unieke Elohim Isis-ascension Bergkristal punt

Elohim Bergkristal is 13 dimensionaal geactiveerd. Deze hoogste trilling werkt door alle schaduw-stukken heen en heft blokkades op. Hij absorbeert zwaarte en negatieve energie en brengt ook  licht en vitaliserende, inspirerende energie. Deze bijzonder staande Isis Bergkristal beschermt het lichaam, de aura en omgeving tegen straling

Isis Bergkristal heeft een krachtig genezende, bewustzijnsverruimende en reinigende werking

Deze fonkelende en bijzonder mooie Isis bergkristalpunt of obelisk verheft jou, je mensen en de sfeer en hij trekt tevens het hogere Licht vanuit de ontvangende punt naar beneden, in de aarding en omgeving. Het kan hierdoor heel goed ondersteunen bij alle vormen van healing, energetische therapie en spiritueel werk. Deze 13 dimensionaal geactiveerde bergkristal beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden, depressie en stralingen. Ook van mobiele telefoons en computers, negatieve energie van mensen om je heen, aardstralen en wateraders.
De Isis bergkristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op al naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.

Spirituele werking Isis-Acension bergkristal punt

De 13 dimensionaal geactiveerde Elohim bergkristalpunt zuivert en verheldert het denkhoofd, gevoel en lichaam van meerdere mensen in zijn omgeving. Hij brengt ook de chakra’s in balans. Bergkristal zorgt voor een heldere, geconcentreerde geest, maakt neutraal en onbevooroordeeld en brengt meer helderzien, harmonie en licht. Hij helpt het Hoger Zelf te openen en activeren, net als je ziel en Ware Zelf. Hij geeft vertrouwen, helpt concentreren, brengt wijsheid en vermindert angsten. Deze Elohim bergkristal is een geweldige edelsteen om mee te mediteren!

Fysieke werking Isis bergkristal punt/obelisk en Ascensionkristal

Deze 13 Dimensionaal geactiveerde bergkristal trilt elk fysiek probleem aan met oplossend hoger vermogen en healing. Hij helpt het lichaam herstellen en stimuleert het immuunsysteem en zelfgenezend vermogen. Het werkt vitaliserend, pijnstillend en heeft hierdoor een positieve werking op bijvoorbeeld ontstekingen, allergische reacties, hoofdpijn, migraine, misselijkheid, evenwicht en bij reis- of wagenziekte. De 13 Dimensionaal geactiveerde bergkristal punt helpt door zijn silicium de botten, haren, huid, tanden en nagels. Ook laat ie gestagneerde energie weer stromen!

Vindplaats Bergkristal

Bergkristal wordt op veel plekken in de wereld gevonden, waarvan de mooiste wellicht in Brazilië, Madagaskar, Marokko, Tibet, Zwitserland en de Verenigde Staten.

Chakra's en de Elohim Isis Bergkristal punt/obelisk

Bergkristal werkt op alle chakra's maar specifiek op de kruin- en het hartchakra.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?