Acceptatie

Edelstenen die je helpen bij acceptatie

Edelstenen zoals Hemimorfiet en Aragoniet brengen rust, acceptatie en moed en helpen je om het leven en alles wat zich voordoet te accepteren zoals het komt. Opgeslokt door de prestatiemaatschappij hebben we vaak een mening over “wat moet” en waar we “recht” op hebben. Terwijl het leven zich van alle kanten laat zien, met teleurstellingen, relatie- en werkproblemen, ziekte en rouw. En we pijnlijk bewust worden van onze tekortkomingen en ons onvermogen om alles naar ons hand te zetten.

Hemimorfiet en Aragoniet helpen je om verbinding te maken met je innerlijke krachtbron. Ze leren je om zowel je goede als slechte eigenschappen te accepteren waardoor eigenwaarde en zelfvertrouwen stijgt. Ook stimuleren ze om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. Je raakt minder gevoelig voor invloeden van buitenaf en stopt met jezelf vergelijken met anderen. Door het hier en nu volledig te accepteren en aanvaarden, komen veranderingen in je leven vanzelf op gang.

De volgende edelstenen werken goed bij "Acceptatie".

Hemimorfiet

De kristalsoort "Hemimorfiet" werkt bij "Acceptatie". Hieronder een aantal producten met een "Hemimorfiet" (kristalsoort).

Hemimorfiet hanger
€ 16,50

Aragoniet

De kristalsoort "Aragoniet" werkt bij "Acceptatie". Hieronder een aantal producten met een "Aragoniet" (kristalsoort).

Aragoniet Roos - Spoetnik
€ 7,50
Carribean Blue bol - incl. houder

Carribean Blue bol - incl. houder

Ca Ø 7,5 cm (680 - 740 gram)
€ 157,00
Bewuste keuze?