Agrimonie, bio deva kruidentinctuur

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Marjolein - Marjoraan biologische kruiden tinctuur

Marjolein - Marjoraan, bio deva kruidentinctuur

van de Elohim Krachtplaats 50ml
€ 17,95
4 Bio deva kruidentincturen

4 Bio deva kruidentincturen

van de Elohim Krachtplaats, 4x 50ml
Van € 71,80 voor € 50,26
Berk, biologische kruiden tinctuur

Berk, bio kruiden tinctuur

Elohim Krachtplaats kruiden tinctuur 50ml
€ 17,95
€ 17,95
Direct leverbaar
  • vanaf 4 stuks € 12,57
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

van de Elohim Krachtplaats 50ml (110 gram)

De Agrimonie bio kruidentinctuur van de Elohim krachtplaats aardt en ontlaadt de gevoelige mens wiens aura te open is en teveel overneemt van anderen. Bij teveel innerlijke spanning en uiterlijke prikkels beschermt en ontspant het. De kruidentinctuur Agrimoni geeft zelfbescherming, zelfvertrouwen en helpt het kristallijnen Zelf. Elohim Agrimonie tinctuur brengt uitlijning met de kosmos, het multidimensionaal bewustzijn en ware Zelf. Ze geeft een diepe aarding die helpt te manifesteren, op eigen benen te staan en de levenskracht terugbrengen. Is ook voor hen die nauwelijks boosheid voelen of zich juist teveel bezig houden met het aardse. In dat geval brengt de Elohim Agrimonie kruidentinctuur het hoger bewustzijn, zonnekracht en hogere aansluitingen. Zij die spiritueel of aards zich eenzaam voelen zullen bij langdurig gebruik van de tinctuur mensen aantrekken die echt aansluiten en steunen. Ook eenzaamheid uit vorige levens lost op. Net als het gevoel alles alleen te moeten doen. Ook treurigheid daarover kan langzaam uitwasemen als een diepgaand transformatieproces.

Fysieke werking van de Elohim Agrimonie tinctuur:

Agrimonie tinctuur bevat veel vitamine B en kiezelzuur waardoor het een opbouwende werking heeft. Het ondersteunt de stofwisseling. Lever, darmen en pancreas worden mild gestimuleerd. Agrimonie is ook van belang voor het zenuwstelsel. Het werkt ook verzachtend en reinigend voor de huid.

De helende energie van de Agrimonie kun je fysiek ervaren in de bezoekerstuinen van de bijzondere Elohim Krachtplaats.

Algemene dosering: 3 x 15 druppels per dag in water.

Naam
De geslachtsnaam Agrimonia komt uit het Grieks ‘agros' (veld) ‘monos' (eenzaam) en inderdaad de Agrimonie is vaak een alleenstaande plant. Volksnamen voor Agrimonie zijn drakenbloed en leverkruid. De Agrimonie plant en tinctuur werken dan ook op de lever. Agrimonie tinctuur  brengt standvastigheid, maar ook een mooie teerheid en kracht.

Agrimonie deva kruidentinctuur werkt voor diegenen die krachtig en weerbaar overkomen maar niet zijn.
Een langdurig of regelmatig gebruik van Bio Agrimonie tinctuur en de Devahanger, ondersteunt het zelfhelend vermogen. Neem daarbij om de maand een week inname pauze.

Iemand die vriendelijk blijft doen maar zich in de steek gelaten en niet aangevoeld voelt.
Bij deze mensen geeft Agrimonie zelfvertrouwen, het gevoel er te mogen zijn vanuit je eigen plek van recht op liefde.
Bij langer gebruik transformeert Bio Agrimonie tinctuur eenzaamheid en lijden en bouwt hij je op. De Elohim Agrimonie tinctuur helpt op eigen benen te staan of niet te “klitten”. Op te staan voor wie je bent, in je kracht kunnen staan. De Agrimonie tinctuur stimuleert en harmoniseert kristallijnen kwetsbaarheid en gevoeligheid in eenheid met kracht.

Klik op deze link voor de gebruiksaanwijzing

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats

Multidimensionaal geopende en geactiveerde Elohim producten zijn diepgaand werkzaam op innerlijke oorzaken, auralagen, chakra's, symptoom, huis, de relatie, welzijn en samenwerking.

De Bio kruiden planten zijn door het Elohim team met aandacht en liefde verbouwd op de multidimensionale Elohim Krachtplaats in samenwerking met natuurwezens en deva's (natuurengel). Ze dragen daardoor de meest hoge chi/levensenergie die ook geankerd is in de helende Elohim zelfrealisatie tuinen en het team.
Ze zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd, daarover kun je hier meer lezen.

Bewuste en gevoelige nieuwetijds mensen

Voor bewuste en gevoelige nieuwetijds mensen zijn krachtige, natuurlijke, multidimensionale liefdes-medicijnen nodig met een hoge trilling aan kosmische zowel als aardse levensenergie en Boviswaarde (CHi). De nieuwetijds Mens leeft immers zelf ook op een hogere trilling en vanuit hoger dimensionale zielelichamen en Ware Zelf!

Waarbij ondersteunen en werken bepaalde tincturen en edelstenen het meest?

Klik hier voor een overzicht van het werkingsgebied van de verschillende producten

Helende 13D audio healings met natuurwezens en Deva's

meerderekruiden.jpg

Multidimensionale healingsopnames om thuis te luisteren
Helende energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, met bezielde plantenwezens en natuurwezens, voor innerlijke groei zowel als kruidenkennis. Maak kennis met je ware natuur en her-ontdek de verbinding met Moeder Aarde. Diepe multidimensionale healings zuiveren karmische informatie, verleden levens en blokkades in je chakra systeem, en brengen dit alles weer in verbinding met je Goddelijke Oorsprong.

Lees meer

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

Weekend opleiding Hoger dimensionale natuurgeneeskunde

TuinactivatieTijdens deze 2 daagse beroepsopleiding wordt jarenlange therapeutische Elohim kennis, tools, mogelijkheden en ervaringen op je overgedragen. Helende 13-dimensionale lessen en transmissies over de toepassing van producten als Elohim zelfrealisatietincturen, Lichtwesen essences, kristallen, edelstenen, Elohim deva kruidentincturen, etherische oliën of Bachbloesems. Je leert multidimensionale natuurgeneeswijzen en geneesmiddelen kennen en adviseren. Je kunt dit direct na afloop toepassen in een zelfstandige praktijk. Net als je opgedane kennis over ziekte, oorzaken, aurabeïnvloeding, straling en nog veel meer.

Lees meer over de weekendopleiding 'Hoger dimensionale natuurgeneeskunde'.

Multidimensionaal Master Healer Reader Coach - Beroepsopleiding

Krachtige Masterhealingen, heldere multidimensionale readingen, wonderlijke genezingen en grote (bewustzijns)veranderingen leer je te kunnen uitvoeren. Je leert healen-readen als een (ge)zuiver(d) multidimensionaal kanaal voor universele Liefde waarbij je zelfrealisatieprocessen en grote vakkennis zich snel verdiepen. Je leert en oefent fysieke, emotionele, kinder, relatie, chakra, huis, gebied, werk, gezin healing-reading. Ook leer je hoe je professioneel omgaat met adviezen, natuurgeneesmiddelen, afstandconsulten, cliënten, cliëntenbestanden, praktijkvoering en uitbreiding, voor- en nazorg, administratie en belastingzaken. Je zult cliënten na deze beroepsopleiding tevens kunnen coachen bij spirituele en multidimensionale verdieping.
Lees meer over de inhoud van de workshops

Beroepsopleiding Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie

Een Zelfrealisatie Healer-Reader Coach helpt haar/zijn cliënt bij zelfrealisatie.

Dolfijnen Na de Master Healer-Reader Coach opleiding leer je eerst zelf eenheid, mindloosheid en non-dualiteit te  belichamen tijdens een 6 maanden durend meewerk-verblijf-opleidings-traject.
Tijdens deze periode van 3 dagen tot full time p.w. aanwezig te zijn op de krachtplaats en satsangs te ontvangen leer je de valkuilen en stappen op de Weg, vanuit eigen ervaring kennen en gecoacht krijgen.

Je leert hoe om te gaan met in je hoofd zitten, innerlijk kind en andere emotionele ego-zaken, met projecties, innerlijke saboteurs, vluchtwegen, boosheid, onmacht, persoonlijke meningen, eigen belang en wil en gevoelens over opgelegd gezag.  Je leert je eigen en andermans angst voor pijn en (subtiel) duaal gedrag doorzien en Stil te worden. In Overgave, het moment en Genade te leven. Naast de eenheid en non-dualiteit met jezelf op alle lagen en de eenheid met elkaar zul je bij het Elohim Centre ook in eenheid met de natuur gaan leven.

Ook de multidimensionale of Pillar of Light Weg naar zelfrealisatie zal je vertrouwd worden. Deze Non-duale Weg voert over (leren) subtiel (aan)voelen, kwetsbaar en open zijn, het kristallijnen zelf en hoger bewustzijn leven vanuit de Buik. Lees meer

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren