Agrimonie, bio deva kruidentinctuur

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Marjolein - Marjoraan biologische kruiden tinctuur

Marjolein - Marjoraan, bio deva kruidentinctuur

van de Elohim Krachtplaats 50ml
€ 19,00
4 Bio deva kruidentincturen

4 Bio deva kruidentincturen

van de Elohim Krachtplaats, 4x 50ml
Van € 76,00 voor € 53,20
Berk, biologische kruiden tinctuur

Berk, bio kruiden tinctuur

Elohim Krachtplaats kruiden tinctuur 50ml
€ 19,00
€ 19,00
Direct leverbaar
  • vanaf 4 stuks € 13,30
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

van de Elohim Krachtplaats 50ml (110 gram)

Biologische Agrimonie tinctuur

De Agrimonie bio kruidentinctuur van de Elohim krachtplaats aardt en ontlaadt de gevoelige mens wiens aura te open is en teveel overneemt van anderen. Bij teveel innerlijke spanning en uiterlijke prikkels beschermt en ontspant het. De kruidentinctuur Agrimoni geeft zelfbescherming, zelfvertrouwen en helpt het kristallijnen Zelf. Elohim Agrimonie tinctuur brengt uitlijning met de kosmos, het multidimensionaal bewustzijn en ware Zelf. Ze geeft een diepe aarding die helpt te manifesteren, op eigen benen te staan en de levenskracht terugbrengen. Is ook voor hen die nauwelijks boosheid voelen of zich juist teveel bezig houden met het aardse. In dat geval brengt de Elohim Agrimonie kruidentinctuur het hoger bewustzijn, zonnekracht en hogere aansluitingen. Zij die spiritueel of aards zich eenzaam voelen zullen bij langdurig gebruik van de tinctuur mensen aantrekken die echt aansluiten en steunen. Ook eenzaamheid uit vorige levens lost op. Net als het gevoel alles alleen te moeten doen. Ook treurigheid daarover kan langzaam uitwasemen als een diepgaand transformatieproces.

Fysieke werking van de Elohim Agrimonie tinctuur:

Agrimonie tinctuur bevat veel vitamine B en kiezelzuur waardoor het een opbouwende werking heeft. Het ondersteunt de stofwisseling. Lever, darmen en pancreas worden mild gestimuleerd. Agrimonie is ook van belang voor het zenuwstelsel. Het werkt ook verzachtend en reinigend voor de huid.

De helende energie van de Agrimonie kun je fysiek ervaren in de bezoekerstuinen van de bijzondere Elohim Krachtplaats.

Algemene dosering: 3 x 15 druppels per dag in water.

Klik op deze link voor de gebruiksaanwijzing

Naam
De geslachtsnaam Agrimonia komt uit het Grieks ‘agros' (veld) ‘monos' (eenzaam) en inderdaad de Agrimonie is vaak een alleenstaande plant. Volksnamen voor Agrimonie zijn drakenbloed en leverkruid. De Agrimonie plant en tinctuur werken dan ook op de lever. Agrimonie tinctuur  brengt standvastigheid, maar ook een mooie teerheid en kracht.

Agrimonie deva kruidentinctuur werkt voor diegenen die krachtig en weerbaar overkomen maar niet zijn.
Een langdurig of regelmatig gebruik van Bio Agrimonie tinctuur en de Devahanger, ondersteunt het zelfhelend vermogen. Neem daarbij om de maand een week inname pauze.

Iemand die vriendelijk blijft doen maar zich in de steek gelaten en niet aangevoeld voelt.
Bij deze mensen geeft Agrimonie zelfvertrouwen, het gevoel er te mogen zijn vanuit je eigen plek van recht op liefde.
Bij langer gebruik transformeert Bio Agrimonie tinctuur eenzaamheid en lijden en bouwt hij je op. De Elohim Agrimonie tinctuur helpt op eigen benen te staan of niet te “klitten”. Op te staan voor wie je bent, in je kracht kunnen staan. De Agrimonie tinctuur stimuleert en harmoniseert kristallijnen kwetsbaarheid en gevoeligheid in eenheid met kracht.

 

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telephonewitteachtergrond.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

Spirituele betekenis kruiden(hangers)

deva kruidentinctuur kamilleDe Bio kruiden planten zijn door het Elohim team met aandacht en liefde verbouwd op de Elohim Krachtplaats in samenwerking met natuurwezens en deva's (natuurengel). Ze zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd. Elohim Bio kruiden (hangers) zitten vol geneeskracht en chi en en werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen.

 

Lees hier meer over de werking van Elohim Bio kruiden(hangers) en hun spirituele betekenis

Helende 13D audio healings met natuurwezens en Deva's

meerderekruiden.jpg

Multidimensionale healingsopnames om thuis te luisteren
Helende energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, met bezielde plantenwezens en natuurwezens, voor innerlijke groei zowel als kruidenkennis. Maak kennis met je ware natuur en her-ontdek de verbinding met Moeder Aarde. Diepe multidimensionale healings zuiveren karmische informatie, verleden levens en blokkades in je chakra systeem, en brengen dit alles weer in verbinding met je Goddelijke Oorsprong.

Lees meer

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren