Agrimonie, bio deva kruidentinctuur

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Marjolein - Marjoraan biologische kruiden tinctuur

Marjolein - Marjoraan, bio deva kruidentinctuur

van de Elohim Krachtplaats 50ml
€ 19,00
4 Bio deva kruidentincturen - 3+1 gratis

4 Bio deva kruidentincturen - 3+1 gratis

van de Elohim Krachtplaats, 4 x 50 ml met 25% korting
Van € 76,00 voor € 57,00
Berk, biologische kruiden tinctuur

Berk, bio kruiden tinctuur

Elohim Krachtplaats kruiden tinctuur 50ml
€ 19,00
€ 19,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
  • vanaf 4 stuks € 13,30
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

van de Elohim Krachtplaats 50ml (110 gram)

Biologische Agrimonie tinctuur

De Agrimonie deva kruidentinctuur van de Elohim krachtplaats aardt en ontlaadt de gevoelige mens wiens aura te open is en teveel overneemt van anderen. Hij houd je in je eigen kern en basis, ook als je samen bent. Je blijft krachtig maar ook zacht en vriendelijk met de 13 dimensionaal geactiveerde Elohim Agrimonie. Bij teveel spanning en prikkels beschermt en ontspant hij je. Hij geeft zelfbescherming, zelfvertrouwen en doet je opstaan ondanks je gevoeligheid en subtiel aanvoelend vermogen. Elohim Agrimonie brengt uitlijning met je Bovenwereld-deel en activeert je dimensionaal bewustzijn en ware Zelf. Agrimonie geeft een diepe aarding die helpt te manifesteren, op eigen benen te staan en brengt de levenskracht terug. Is ook voor hen die nauwelijks boosheid voelen of zich teveel bezig houden met het aardse. Ook brengt de Agrimonie bio tinctuur zonnekracht en vitaliteit. Zij die zich (spiritueel) eenzaam voelen zullen bij langdurig gebruik mensen aantrekken die echt bij hen aansluiten. Ook eenzaamheid uit vorige levens lost op. Net als het gevoel alles alleen te moeten doen. Zielstreurigheid kan langzaam uitwasemen als een diepgaand transformatieproces.

Fysieke werking van de Elohim Agrimonie tinctuur:

Agrimonie tinctuur bevat veel vitamine B en kiezelzuur waardoor het een opbouwende werking heeft. Het ondersteunt de stofwisseling. Lever, darmen en pancreas worden mild gestimuleerd. Agrimonie is ook van belang voor het zenuwstelsel. Het werkt ook verzachtend en reinigend voor de huid.

De helende energie van de Agrimonie kun je fysiek ervaren in de bezoekerstuinen van de bijzondere Elohim Krachtplaats.

Algemene dosering: 3 x 15 druppels per dag in water.

Klik op deze link voor de gebruiksaanwijzing

Bekijk hier de folder met alle zelf bio zelfrealisatie tincturen

Bekijk hier de folder met alle Elohim deva kruidentincturen (bio)

Naam
De geslachtsnaam Agrimonia komt uit het Grieks ‘agros' (veld) ‘monos' (eenzaam) en inderdaad de Agrimonie is vaak een alleenstaande plant. Volksnamen voor Agrimonie zijn drakenbloed en leverkruid. De Agrimonie plant en tinctuur werken dan ook op de lever. Agrimonie tinctuur  brengt standvastigheid, maar ook een mooie teerheid en kracht.

Agrimonie deva kruidentinctuur werkt voor diegenen die krachtig en weerbaar overkomen maar niet zijn.
Een langdurig of regelmatig gebruik van Bio Agrimonie tinctuur en de Devahanger, ondersteunt het zelfhelend vermogen. Neem daarbij om de maand een week inname pauze.

Iemand die vriendelijk blijft doen maar zich in de steek gelaten en niet aangevoeld voelt.
Bij deze mensen geeft Agrimonie zelfvertrouwen, het gevoel er te mogen zijn vanuit je eigen plek van recht op liefde.
Bij langer gebruik transformeert Bio Agrimonie tinctuur eenzaamheid en lijden en bouwt hij je op. De Elohim Agrimonie tinctuur helpt op eigen benen te staan of niet te “klitten”. Op te staan voor wie je bent, in je kracht kunnen staan. De Agrimonie tinctuur stimuleert en harmoniseert kristallijnen kwetsbaarheid en gevoeligheid in eenheid met kracht.

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Medicinale kruidentincturen en deva kruidenhangers

1-kamille2.jpgOp de Elohim Krachtplaats, groeien in het eenheidsliefdeslicht, meer dan honderd verschillende plantensoorten. Wilde orchidee, goudsbloem, venkel, hop, agrimonie- en  nog veel meer. Vanaf midden juni is het een waar paradijs vol heilzame planten. Alles ruikt er heerlijk en overal zie je vlinders, vogels, eekhoorns en hoor je bijen en andere bestuivers zoemen. In deze rijke en krachtige natuur groeien ook onze medicinale kruiden en groentes.

Samen met de natuurspirits zorgt het team liefdevol voor de helende tuinen, de groentes en kruiden voor het huiskamerrestaurant en de biologische kruidentincturen die in de Elohim (web)winkel verkocht worden. Het klinkt misschien gek maar op de Krachtplaats doet ieder zijn missie voor de nieuwe samenleving. De kruidentincturen zijn daarom 100% natuurlijk zonder siliconen, synthetische conserveringsmiddelen of geur- en kleurstoffen. Elohim Bio kruidentincturen en deva kruidenhangers zitten vol geneeskracht en chi en en werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen.

Lees hier meer over de werking van Elohim Bio kruiden tincturen en hangers en hun spirituele betekenis

Helende 13D audio healings met natuurwezens en Deva's

meerderekruiden.jpg

Multidimensionale healingsopnames om thuis te luisteren
Helende energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, met bezielde plantenwezens en natuurwezens, voor innerlijke groei zowel als kruidenkennis. Maak kennis met je ware natuur en her-ontdek de verbinding met Moeder Aarde. Diepe multidimensionale healings zuiveren karmische informatie, verleden levens en blokkades in je chakra systeem, en brengen dit alles weer in verbinding met je Goddelijke Oorsprong.

Lees meer

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?