Amazoniet

Spirituele werking

Amazoniet opent en heelt het hart- en keelchakra om liefdevolle communicatie te versterken. Hij opent ook het voorhoofdchakra, filtert de informatie die door de hersenen gaat en combineert deze met intuïtie. Hij helpt je om de dingen vanuit verschillende gezichtspunten te zien.
Amazoniet heeft een verzachtende werking op trauma's en verdriet en heft zorgen en angsten op. Hij werkt kalmerend en harmoniserend bij stemmingswisselingen, verjaagt negatieve energie en bevordert het harmonisch samenwerken van verstand en gevoel.

Fysieke werking

Amazoniet heeft een krachtige zuiverende werking. Op fysiek niveau is het een beschermer tegen electromagnetische vervuiling, absorbeert stralingen van magnetrons en mobiele telefoons. Amazoniet tussen jou en de bron van vervuiling in plaatsen (kan ook op de telefoon geplakt worden).
Amazoniet steen is weldadig bij osteoporose, tandbederf, calciumgebrek en calciumafzettingen omdat het de stofwisselingsgebreken opheft die deze omstandigheden creëren. De steen heft blokkades in het zenuwstelsel op en verlicht spierkrampen. Hij ontkrampt menstruatieproblemen en werkt verzachtend bij eczeem en schimmelinfecties.

Algemene informatie

Amazoniet is een kaliumaluminiumsilicaat. Het mineraal is ondoorzichtig met een zwak olijfgroene fluorescentie. De amazoniet is gevoelig voor druk.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Amazoniet edelsteen

Waar wordt Amazoniet gevonden?

Verenigde Staten, Canada, Rusland, Australië, Namibië, Mozambique, Brazilië, India.

Amazoniet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Amazoniet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Amazoniet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Amazoniet hanger
- Amazoniet armband
- Amazoniet ketting
- Amazoniet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Amazoniet hanger
€ 9,00
Bewuste keuze?