Apofylliet

Spirituele werking

Apofylliet is drager van de Akasha-kronieken, stimuleert intuïtie, geleider van energie, bevordert introspectie, steen van waarheid, erkenning van ware zelf, geeft toegang tot de toekomst.
Schept een bewuste verbinding tussen de fysieke en spirituele gebieden. Werkt kalmerend, vermindert stress, bevrijdt onderdrukte emoties, vermindert angst. Heeft een aardende en kalmerende werking op de geest. Apofylliet edelsteen brengt in balans en werkt bevrijdend. Hij helpt je om je ware ik te ontdekken en om deze ook naar buiten te laten komen. Apofylliet kristal versterkt het Kosmisch Zelf, de levensweg en het kristallijnen Zelf.

Fysieke werking

Apofylliet edelsteen is een efficiënte bestrijder van stress; hij heft mentale blokkades en negatieve denkpatronen op en vermindert verlangens. Hij is een goede geleider van energieën en is daardoor bij uitstek goed te gebruiken bij healing en energiewerk. Apofylliet heeft invloed op het ademhalingssysteem. Kan een astma-aanval beëindigen wanneer de Apofylliet kristal op de borst gelegd wordt. Apofylliet neutraliseert allergieën en helpt bij het herstellen van huid en slijmvliezen.

Algemene informatie

Apofylliet behoort tot de groep der Zeeolieten. Kubische of piramidale kristallen. Opaak maar kunnen ook doorzichtig zijn. Apofylliet edelsteen bezit een hoog watergehalte en hierdoor een goede geleider van energie. Versterkt de energieën in een ruimte omdat het een krachtige transmitter is. Apofylliet kristal zorgt voor balans. Apofylliet is kleurloos, geelachtig, groen of roze van kleur. Hij is doorzichtig tot opaak.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Apofylliet edelsteen

Waar wordt Apofylliet gevonden?

India, Duitsland, Brazilië, Tsjechië, Groot-Brittannië, Australië, Italië

Apofylliet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Apofylliet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Apofylliet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Apofylliet hanger
- Apofylliet armband
- Apofylliet ketting
- Apofylliet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Uniek kamerstuk Apofyliet
€ 225,00
Bewuste keuze?