Aquamarijn

Spirituele werking

Aquamarijn edelsteen beschermt de aura, brengt chakra´s op een lijn, versterkt spirituele groei, vooruitziendheid, innerlijk weten en helderziendheid. Aquamarijn bekrachtigt het keel chakra en helpt daarmee om uitdrukking te geven aan je gevoelens en ondersteunt het durven uitspreken daarvan. 

Ook helpt Aquamarijn om je zielepad beter te verstaan en ondersteunt je innerlijke communicatie, maar ook die met lichtmeesters, gidsen en engelen. Hij is een goede steen voor nieuwetijdskinderen. De Aquamarijn brengt rust en kalmte, vermindert angsten, verheldert de geest en verscherpt het intellect. Aquamarijn edelsteen maakt oprecht en eerlijk, doelgericht en succesvol. Aquamarijn vitaliseert het keelchakra waardoor creatieve en communicatieve vaardigheden en zelfexpressie worden gestimuleerd. Doordat hoop, optimisme en inspiratie toenemen, verbetert ook het humeur. Aquamarijn maakt oprecht en eerlijk, doelgericht en succesvol.

Fysieke werking

Aquamarijn heeft een reinigende werking die samen met zijn vermogen de thymusklier te stimuleren infecties kan helpen wegnemen. Hij geeft kracht aan de reinigende organen en kan het immuunsysteem een flinke oppepper geven. Aquamarijn edelsteen heeft een versterkende werking. Hij ondersteunt de ogen, de kaak, het gebit en de maag. Hij helpt tegen keelpijn, opgezwollen klieren en schildklierproblemen en reguleert hormonen en groei. De steen Aquamarijn helpt tegen bij- en verziendheid en kalmeert overreacties van het immuunsysteem en auto-immuunziekten als hooikoorts. Hij werkt verzachtend bij eczeem. Werkt ook goed bij en tegen zenuwpijnen.

Algemene informatie

Aquamarijn edelsteen is lid van de Beryl familie. Hij krijgt zijn blauwgroene tot blauwe kleur door de aanwezige ijzersporen. Door zijn kleur wordt Aquamarijn met het element water in verband gebracht. De kalmerende energieën van Aquamarijn kristal verminderen stress. De steen is een goede beschermer tijdens (vlieg) reizen overzee. Het werd door zeelieden gedragen als talisman tegen verdrinken.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan aquamarijn edelsteen

Waar wordt Aquamarijn gevonden?

Brazilië, Madagaskar, Oeral, VS, Nigeria, Pakistan en Afghanistan, Mexico, India, Ierland, Zimbabwe

Aquamarijn kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Aquamarijn hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Aquamarijn edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Aquamarijn hanger
- Aquamarijn armband
- Aquamarijn ketting
- Aquamarijn knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

aquamarijn
€ 11,50
Bewuste keuze?