Labradoriet, free form

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

labradoriet knuffelsteen

Labradoriet knuffelsteen

ca. 19 - 34 gram
€ 15,00
Elohim groene Opaal - Genietend kind van Moeder Aarde
€ 125,00
Populair
Kosmische Vlam Carneool - M
€ 64,00
Labradoriet hanger
€ 10,00
€ 26,00
Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*

ca.7 cm (186 gram)

Prachtig gepolijste Elohim Labradoriet met bijzonder veel kleurschakeringen variërend van roze, paars, geel, oranje tot blauw.

Door de vele kleurschakeringen werkt deze Labradoriet helend op alle chakra's en lijnt deze in harmonie met elkaar uit. Labradoriet edelsteen vergroot het bewustzijn en aardt spirituele energie in het fysieke lichaam. 

Labradoriet maakt het veilig voor je ziele-delen om te ankeren op je fysieke lichaam. Door de aardingsenergie van de Labradoriet voelt het prettig, geborgen en levendig in jou en in je huis. Chakra's worden uitgelijnd waardoor een krachtige aarde-kosmos verbinding ontstaat die in jou samenkomt. Alle chakra’s werken beter samen waardoor jij in je essentie-kracht komt te staan en je kwaliteiten tot uiting kunnen komen.

Labradoriet zet je zacht in je eigen energie en zorgt dat je daar ook kan blijven, ongeacht wat er om je heen gebeurt. Hij helpt je om deze kwaliteiten in jezelf te ontwikkelen. Doordat je meer bij jezelf kunt blijven, helpt het ook om je eigen weg te vinden en krachtig voor jezelf te gaan staan.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren