Aura (bescherming en zuivering)

Producten die je aura beschermen en zuiveren

Je aura kan je zien als het totaal van verschillende energielagen die om je fysieke lichaam zitten. Als je goed gegrond bent en een goed functionerende aura hebt, fungeert deze als een filter. Het laat toe wat goed voor je is en weert af wat ongewenst is of je op een vervelende manier beïnvloedt. Met een gezonde aura ben je steeds goed uitgelijnd met je Hogere Zelf en wandel je met positieve tred door je leven.

Veel hooggevoelige mensen (HSP-ers) en nieuwetijdskinderen hebben een aura dat relatief open is. Daardoor vind er gemakkelijker beïnvloeding door stemmingen, sferen en gedachte- en gevoelsvelden van anderen plaats. Ook eigen negatieve patronen kunnen zorgen voor een verstoring in de werking van de aura. Verder kunnen een gebrek aan aarding, een traumatische of ingrijpende gebeurtenis, ziekte, vermoeidheid of burn-out, toxische stoffen in voedingsmiddelen of medicatie, verslaving en elektrosmog of magnetische straling zorgen voor energieverlies en auravervuiling.

Het Elohim Centre heeft een aantal specifieke producten in het assortiment om de aura te reinigen en te beschermen.

Elohim Aura beschermings- en healingsbuisje

Het Elohim Aura beschermingsbuisje is een glazen buisje met geprogrammeerde en opgeladen bergkristalletjes die je bij je kunt dragen of om je nek kunt hangen. Hij beschermt je aura tegen straling, elektrosmog, aardstralen, stemmingen en beïnvloeding van buitenaf, entiteiten en collectieve en astrale velden.

Elohim Aura Beschermingspakket

Het Elohim Aura beschermingspakket bevat meerdere producten die je aura beschermen en reinigen. Naast het Aura beschermingsbuisje bestaat het pakket uit een Bergkristal elixersteen (om water te drinken: reinigt, beschermt, en brengt licht), een Toermalijn knuffelsteen (ontlaadt spanningen, zet je in je basis) en een Labradoriet hanger (verhoogt bewustzijn en geeft aurabescherming).

Elohim Aura- en huisspray

Elohim Aura- en huisspray zuivert de aura, brengt aarding en helpt je te ontspannen en over te geven aan dat wat er is. Ook fijn om te gebruiken om je huis of werkplek te reinigen na visite, ruzie, een drukke vergadering of wanneer er stemmingen van anderen de sfeer beïnvloeden.

Elohim Smudge

Elohim Smudge kan je gebruiken om de aura te zuiveren alsmede je woon- of werkplek. Het ontdoet de aura of ruimte van negatieve gedachten, gevoelens, sferen en astrale velden. Ook helpt het entiteiten en ziekmakende invloeden te verwijderen.

Elohim edelstenen die je aura beschermen en reinigen

Naast bovenstaande middelen kunnen Elohim Sugeliet, Olivijn, Labradoriet en Bergkristal helpen ongewenste invloeden van buitenaf weg te halen uit je aura en een beschermingslaag om jezelf heen te zetten. Ook verbinden de stenen je met je Hogere Zelf zodat je meer vanuit Goddelijke leiding gaat leven.

Sugeliet is een steen die spirituele bescherming en zuivering geeft met behulp van de purperen straal. Hij aardt je Hogere Zelf in je fysieke lichaam waardoor je je veilig en rustig voelt. Ook zorgt hij voor een indaling van je hart in je buik. Hij lijnt je chakra's uit, brengt je hersenhelften op één lijn en zorgt voor meer contact met je heldere weten en zien. Olivijn, ook bekend als Peridot of Chrysoliet, verruimt je (harts)bewustzijn op een veilige manier waardoor je meer verbinding ervaart tot je Hogere Zelf. Hij werkt diep door op je hart en helpt je oude, stagnerende patronen los te laten. Hij zuivert je aura en beschermt tegen negatieve energie, entiteiten en astrale velden. Labradoriet helpt je een trouwe bondgenoot te zijn voor jezelf. Het is een goede steen voor hooggevoelige mensen (HSP-ers) en mensen die in de Gezondheidszorg werken. Hij schermt je aura af waardoor je dicht bij jezelf kunt blijven in het hier-en-nu en vermoeidheid afneemt. Ook helpt hij je te onderscheiden wat wel en niet toe te laten. Hij verbindt je met je Hogere zielenlicht zodat je van daaruit kunt leven. Werkt ook goed tegen elektrosmog en magnetische straling. Bergkristal doet vanuit helderheid en transparantie dat wat nodig is. Hij zuivert, brengt je chakra's op één lijn, heft blokkades op en vitaliseert. Door zijn hoge trilling dringt hij diep door tot schaduwstukken en wat niet goed is gaat weg. Hij helpt ook straling weg te nemen en stimuleert je heldere weten.

Meer lezen?

De volgende onderwerpen zijn wellicht ook van toepassing op jouw situatie:

Aarding, Bescherming tegen (electromagnetische) straling, Bescherming tegen negatieve energie, Bescherming bij vervloekingen, magie en voodoo, (Te) beïnvloedbaar, Hoogsensitief (HSP), Nieuwetijdskinderen, Psychische aanvallen, Verslaving

De volgende edelstenen werken goed bij "Aura (bescherming en zuivering)".

Sugeliet

De kristalsoort "Sugeliet" werkt bij "Aura (bescherming en zuivering)". Hieronder een aantal producten met een "Sugeliet" (kristalsoort).

Sugeliet hanger
€ 17,50

Peridot (Olivijn)

De kristalsoort "Peridot (Olivijn)" werkt bij "Aura (bescherming en zuivering)". Hieronder een aantal producten met een "Peridot (Olivijn)" (kristalsoort).

Olivijn (Peridot) hanger

Olivijn (Peridot) hanger

ca. 1 - 2 gram
€ 29,00

Labradoriet

De kristalsoort "Labradoriet" werkt bij "Aura (bescherming en zuivering)". Hieronder een aantal producten met een "Labradoriet" (kristalsoort).

Labradoriet Kamerstuk

Labradoriet Kamerstuk

12 x 9 x 12
€ 94,00
Labradoriet, free form klein
€ 24,00

Bergkristal

De kristalsoort "Bergkristal" werkt bij "Aura (bescherming en zuivering)". Hieronder een aantal producten met een "Bergkristal" (kristalsoort).

Bewuste keuze?