Australisch Donderei, amuletsteen

Spirituele werking

Het Australische Donderei haalt je hoogste bewustzijn op en koppelt dit aan al je chakra's en je aarding. Het Amulet beschermt je tegen energieën die niet voor jou bestemd zijn. Is zeer beschermend. Je kunt deze steen gebruiken om in je droomtijd te komen en je te verbinden met de wijsheid en mythen uit het verleden. Helpt je om je intuïtie te versterken, dichter bij jezelf te blijven.

Fysieke werking

Immuunsysteem, slijmvliezen, keel-neus, stotteren, snurken, helder praten en eigenwaarde. Amulet die beschermt tegen energie die niet voor jou bedoeld is. Sterk in balans blijven bij lastige situaties. Australische Donderei edelsteen zorgt er voor dat je doorgaat in moeilijke situaties. Ook goed voor het zenuwstelsel.

Algemene informatie

Australisch Donderei wordt ook wel Australisch Steragaat of Australisch Amuletsteen genoemd.
Hij assisteert bij het helen van Moeder Aarde, vooral op plekken waar veel verdriet is doordat heilige plaatsen zijn afgenomen, net zoals met de Uluru in Australië gebeurd is. Door de Aboriginals gedragen als beschermsteen.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Australisch Donderei edelsteen

Waar wordt Australisch Donderei gevonden?

Australië

Australisch Donderei kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Australisch Donderei hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Australisch Donderei edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Australisch Donderei hanger
- Australisch Donderei armband
- Australisch Donderei ketting
- Australisch Donderei knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?