Azuriet

Spirituele werking

Azuriet edelsteen leidt de psychische en intuïtieve ontwikkeling. Dit kristal verheft het bewustzijn tot een hoger niveau en tot spirituele ontplooiing. Stimuleert het voorhoofdchakra (3e oog). Azuriet is een steen met grote geneeskracht en biedt psychosomatische inzichten in het effect van de geest en de emoties op het lichaam. Helpt tegen angsten, stress en verdriet. Hij heft bestaande communicatieblokkades op en stimuleert het geheugen. Het is een sterk inzichtgevende kristal. Helpt je om uit geprogrammeerde geloofssystemen te stappen en een nieuwe werkelijkheid te durven creëren.

Fysieke werking

Op het emotionele vlak helpt Azuriet kristal tegen bezorgdheid, verdriet en droefheid. Hij pakt angsten en fobieën aan en laat de oorzaak ervan zien. Azuriet helpt bij keelproblemen, artritis en gewrichtsproblemen. Het geneest lever-, nier- en galblaaskwalen. Heeft invloed op de schildklier, de milt, de botten, het gebit en de huid. Ook ontgift Azuriet edelsteen en bevordert de ontwikkeling van het embryo in de baarmoeder. Het reinigt de chakra's en brengt zo het fysieke lichaam op een lijn met de verfijnde lichamen.

Algemene informatie

Azuriet is een makkelijk te verkrijgen edelsteensoort. Vaak in combinatie met Malachiet.
Azuriet is een kopercarbonaat mineraal. Zijn naam heeft het te danken aan de azuurblauwe kleur.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Azuriet edelsteen

Waar wordt Azuriet gevonden?

Verenigde Staten, Marokko, Chili, Peru, Namibië, Rusland, Egypte, Australië, Frankrijk

Azuriet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Azuriet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Azuriet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Azuriet hanger
- Azuriet armband
- Azuriet ketting
- Azuriet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?