Baarmoeder en eierstokken

Welke edelsteen ondersteunt de baarmoeder?

De baarmoeder, als enorme krachtbron en oneindig reservoir van vrouwelijke wijsheid, liefde, universele levensenergie en seksuele energie, wordt ondersteund door de edelsteen Agaat. De baarmoeder vormt een basis van waaruit wervelende energieën, actie en schepping geboren wordt. Vanuit deze veilige basis mag je zacht worden en tot bloei komen, geopend tot in de oneindige diepte. In de leegte van de baarmoeder ontstaat creatie, zowel het dragen van een baby als ook het tot leven brengen van alle creaties.

Agaat helpt je om een ongelimiteerde vrijheid en vreugde te beleven in jouw Zijn, in jouw creativiteit. Hij vult je met de krachten van de schepping en met gevoelens van zelfwaardering. Hij brengt een gevoel van veiligheid, geneest woede door liefde te koesteren en schenkt de moed om opnieuw te beginnen. De energie kan dan vrij door je lichaam stromen en vanuit je hart de weide wereld instromen.

Edelsteen voor de eierstokken

Pijnlijke herinnering uit je kindertijd, angst voor afkeuring van autoriteiten, het onderdrukken of misbruiken van je vrouwelijke kant en innerlijk wrok of boosheid kunnen tot aandoening van de eierstokken leiden. Gouden Topaas leert je om tevoorschijn te komen van binnen, om je veilig te voelen en vertrouwen te hebben in het mannelijke en vrouwelijke aspect in jezelf, wat tot schepping leidt.

De volgende edelstenen werken goed bij "Baarmoeder en eierstokken".

Topaas

De kristalsoort "Topaas" werkt bij "Baarmoeder en eierstokken". Hieronder een aantal producten met een "Topaas" (kristalsoort).

Witte Topaas elixer kristal

Witte Topaas elixer kristal

helend kristalwater
€ 20,00

Agaat

De kristalsoort "Agaat" werkt bij "Baarmoeder en eierstokken". Hieronder een aantal producten met een "Agaat" (kristalsoort).

Bewuste keuze?