Baby's, peuters en kleuters

Fijne edelstenen voor baby's, peuters en kleuters

Kinderen zijn heel gevoelig voor de werking van edelstenen en kunnen veel baat hebben bij het gebruik hiervan. Plaats de edelsteen bij voorkeur op een plek waar je kind niet bij kan want edelstenen zijn breekbaar. Let er vooral ook op om kleine edelstenen buiten het grijpgebied van kinderen te leggen i.v.m. verstikkingsgevaar.

Edelstenen voor baby's

Onder de kopjes Zwangerschap, bevalling en borstvoeding vind je edelstenen die je specifiek hierbij ondersteunen.

Voor (pasgeboren) baby's zijn de Elohim Gouden Topaas, Rozenkwarts en Seleniet heel geschikt.

Gouden topaas is een zachte, empathische edelsteen die je baby herinnert aan zijn of haar Goddelijke oorsprong. Zijn energie gaat daar naartoe waar dit het meest nodig is. Hij werkt goed wanneer je baby last heeft van spijsverteringsproblemen, spugen en buikkrampjes. Rozenkwarts is een fijne steen om in de kinderkamer van een pasgeboren baby te plaatsen. Hij helpt je baby de overgang te maken van de etherische wereld naar de aardse. De steen heeft een kalmerende werking en helpt bij (geboorte)trauma's en heimwee. Hij zorgt voor een zachte, veilige en hartgedragen bedding waarin de baby kan thuiskomen in zichzelf. Hij heeft een kalmerend effect op huilbaby's wanneer het huilen voortkomt uit een gevoel van onveiligheid. Ook verlicht hij buikkrampjes en helpt hij bij diarree. Seleniet is ook een mooie steen om je pasgeboren baby te begeleiden. Hij wordt ook wel Engelensteen genoemd en is een Nieuwetijdssteen. Hij brengt een wolk van engelenenergie die veilig, zuiver en bekend voelt voor je baby en is daarom ook heilzaam bij huilbaby's. Het is een beschermende en zuiverende steen met een harmoniserende werking. Hij creeërt een heerlijk eenheidsgevoel waarin je baby kan baden. Ook ondersteunt het kristal het geven van borstvoeding.

Edelstenen voor peuters en kleuters

Peuters en kleuters gaan de wereld ontdekken, leren spreken en gaan interactie aan met andere kinderen en volwassenen. Elohim Labradoriet, Chalcedoon en Rozenkwarts zijn stenen die een fijne bedding geven aan peuters en kleuters van waaruit ze zich verder kunnen ontwikkelen.

Labradoriet is een beschermende steen die ook goed werkt bij hooggevoelige kinderen. Hij schermt de aura af, beschermt tegen overprikkeling en zorgt dat je kind goed bij zichzelf kan blijven. Daarnaast brengt hij balans: kinderen die teveel naar buiten gericht zijn worden uitgenodigd hun energie weer terug te brengen naar zichzelf, en kinderen die teveel naar binnen gericht zijn krijgen het vertrouwen en de veiligheid om zichzelf meer te laten zien. Blauwe chalcedoon is een hele zachte steen die kinderen een lief duwtje in de rug geeft. Vooral voor verlegen of zachte kinderen die het spannend vinden zich te mengen in een groep is dit een helpende steen. Hij geeft een veilige bedding aan het kwetsbare gevoel van het kind en brengt daarnaast zelfvertrouwen in zichzelf en sociale situaties. Hij helpt je kind zich uit te spreken en creatief te uitten. Rozenkwarts geeft een koesterend en beschermend gevoel dat zegt dat je er helemaal mag zijn zoals je bent. Hij kalmeert bij paniek en is ook een goede steen als je kind de overgang van thuis naar de kinderopvang moeilijk vind. Vanwege de moederlijke energie van de steen helpt hij goed bij een gevoel van heimwee en geeft hij een veilig gevoel.

Onder de kopjes kinderen basisscholleeftijd en puberteit kan je edelstenen vinden voor kinderen van een andere leeftijd.

Voor specifieke onderwerpen kan je kijken onder: Bedplassen, Heimwee, Hoogsensitief, Nieuwetijdskinderen, Overgevoeligheid.

De volgende edelstenen werken goed bij "Baby's, peuters en kleuters".

Labradoriet

De kristalsoort "Labradoriet" werkt bij "Baby's, peuters en kleuters". Hieronder een aantal producten met een "Labradoriet" (kristalsoort).

Labradoriet Kamerstuk
€ 95,00
Labradoriet, free form klein
€ 24,90

Chalcedoon

De kristalsoort "Chalcedoon" werkt bij "Baby's, peuters en kleuters". Hieronder een aantal producten met een "Chalcedoon" (kristalsoort).

Topaas

De kristalsoort "Topaas" werkt bij "Baby's, peuters en kleuters". Hieronder een aantal producten met een "Topaas" (kristalsoort).

Rozenkwarts

De kristalsoort "Rozenkwarts" werkt bij "Baby's, peuters en kleuters". Hieronder een aantal producten met een "Rozenkwarts" (kristalsoort).

Seleniet

De kristalsoort "Seleniet" werkt bij "Baby's, peuters en kleuters". Hieronder een aantal producten met een "Seleniet" (kristalsoort).

Geurende woestijnroos hanger - Lavendel incl. veter

Geurende woestijnroos hanger - Lavendel incl. veter

Uniek: absorbeert en verspreidt etherische olie geur
Van € 17,20 voor € 14,95
Bewuste keuze?