Balans tussen gevoel en verstand

Gevoel en verstand in balans: welke edelstenen helpen?

Balans in je leven begint met balans in jezelf, met balans tussen je gevoel en je verstand. De Elohim edelstenen Ametrien en Amazoniet ondersteunen je daarbij. Als je alleen maar naar je gevoel luistert dan ga je te veel ‘zweven’ en kies je mogelijk impulsief, naïef en ondoordacht. Luister je alleen maar naar je verstand dan klopt de logica, maar denk je alles weg, ook je gevoel. Je gaat teveel in je hoofd leven en denkprocessen gaan met je op de loop.

Elohim Ametrien en Amazoniet helpen je om hoofd en hart op een lijn te brengen. Ametrien vermindert stress en spanning in het hoofd, kalmeert de geest en opent het derde oog. Hij verenigt mannelijke en vrouwelijke energieën.  Amazoniet werkt kalmerend en harmoniserend bij stemmingswisselingen, verjaagt negatieve energie en bevordert het harmonisch samenwerken van gevoel en verstand.

De volgende edelstenen werken goed bij "Balans tussen gevoel en verstand".

Amazoniet

De kristalsoort "Amazoniet" werkt bij "Balans tussen gevoel en verstand". Hieronder een aantal producten met een "Amazoniet" (kristalsoort).

Ametrien

De kristalsoort "Ametrien" werkt bij "Balans tussen gevoel en verstand". Hieronder een aantal producten met een "Ametrien" (kristalsoort).

Ametrien hanger
€ 14,00
Bewuste keuze?