Barnsteen

Spirituele werking

Barnsteen is een warme, zonnige steen die levensvreugde in je leven brengt. Hij geeft licht en warmte aan ons gemoed en een frisse en vrolijke uitstraling. Doordat Barnsteen ons de boodschap overbrengt dat het leven in wezen vol zon en warmte is, neemt hij onze angsten, die de verwerkelijking van onze persoonlijkheid en doelen in de weg staan, weg en opent ons voor innerlijke bewustwording. Mediteren met Barnsteen stimuleert het denkproces en versterkt onze intuïtieve vermogens, schenkt inzicht en verlicht de geest. De steen wordt ook gebruikt voor het verdiepen van meditaties en het bevorderen van het innerlijk gezichtsvermogen, dat soms in helderziendheid overgaat. Een fijne steen voor de zonnevlecht.

Fysieke werking

Fysiek absorbeert pijn en negativiteit, vermindert gewichtsproblemen, ondersteunt galblaas en maag. Hij helpt bij suikerziekte, darmen, jicht en werkt als een natuurlijk antibioticum. Barnsteen verwarmt gewrichten en spieren (reuma, artrose). Heeft ook een gunstige uitwerking op chronische bronchitis, hoesten, hooikoorts en duizeligheid. Hij kan wondgenezing versnellen en werkt verlichtend bij doorkomen van tanden en kiezen. Is ook gunstig voor burn-out, vermoeidheid, fobieën en paniek. Daarnaast is Barnsteen edelsteen ook een hele geschikte steen voor angstige honden. Werkt tegen teken en vlooien.

Algemene informatie

Barnsteen is een fossiele hars van prehistorische naaldbomen, Pinus succinifera. Deze hars is miljoenen jaren geleden uit de bomen gedropen en daarna versteend. Soms met fossiele planten en insecten insluitsels. Barnsteen is warm-geel tot roodbruin van kleur. Heeft een amorfe (niet-kristallijne) structuur. De doorzichtige Barnsteen edelsteen is het meest gewild.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Barnsteen edelsteen

Waar wordt Barnsteen gevonden?

Het Oostzeegebied. Dominicaanse republiek, Syrië, Libanon, Verenigde Staten, Thailand, Vietnam, Canada, Denemarken, Nederland en Duitsland.
Het schiereiland Samland in het Russische gebied Kaliningrad is goed voor 90% van de wereldproductie. Barnsteen wordt tevens gevonden op het strand in Denemarken maar ook op de stranden van de Nederlandse waddeneilanden.

Barnsteen kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Barnsteen hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Barnsteen edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Barnsteen hanger
- Barnsteen armband
- Barnsteen ketting
- Barnsteen knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?