Bescherming (bij vervloekingen en magie)

Deze edelstenen helpen om vervloekingen, magie en beïnvloeding af te wenden

Magie is gebruik maken van natuurwetten en bewustzijnslagen om veranderingen te bewerkstelligen. In zijn pure vorm is magie neutraal. Alleen als het toegepast wordt voor ongewenste beïnvloeding van derden of persoonlijk gewin kan bescherming wenselijk zijn.

Vervloekingen zijn verwensingen die op een bepaald moment in de tijd bewust zijn gedacht of uitgesproken naar een ander met de intentie om een negatieve uitkomst te bewerkstelligen. Een vloek komt meestal voort uit gekwetstheid, boosheid, haatgevoelens of wraak willen nemen. Degene aan wie de vervloeking gericht is kan steeds opnieuw dezelfde blokkade tegenkomen in het leven.

Elohim Tijgeroog, Blauwe Saffier, Labradoriet en het Aura beschermingsbuisje helpen je aura te reinigen en beschermen tegen beïnvloeding van buitenaf. Vanuit je lichtkracht en ziel ga je staan voor jezelf en blijf je ook trouw aan je Zelf.

Tijgeroog geeft bescherming door zonnekracht te aarden en je zo te pantseren tegen negatieve invloeden. Hij maakt je sterk en krachtig en geeft zelfvertrouwen. Het is een steen die van oudsher al als talisman werd gebruikt om kwade energieën, jaloezie en vloeken te weren. Hij beschermt je aura en geeft inzicht in geestelijke manipulaties, zowel die van jezelf als van je omgeving. Gecombineerd met Barnsteen, waarbij de Tijgeroog op het voorhoofdschakra wordt gelegd en de Barnsteen op de Zonnevlecht, worden manipulaties gekeerd en genezen. Blauwe Saffier is een krachtige wijsheidssteen die vroeger al gebruikt werd als amulet tegen zwarte magie en hekserij. Hij reinigt je chakra's, zet negatieve energieën om in positieve en beschermt je vanuit zuivere waarheid. Ongewenste energieën worden geweerd en getransformeerd en tegelijkertijd zorgt de steen ervoor dat je trouw blijft aan jezelf en op je eigen Goddelijke pad blijft lopen. Labradoriet reinigt je aura en schermt deze af zodat je je energie bij jezelf houdt. Hij laat niet binnenkomen wat niet goed voor je is en je hoeft niet meer zoveel met de invloeden van buitenaf. Het is een heel geschikte steen voor hooggevoelige mensen (HSP-ers) en nieuwetijdskinderen. Rustig brengt hij je terug in het hier-en-nu. Hij brengt je in verbinding met je Hogere Zielenlicht zodat je van daaruit stappen kunt zetten. Ook weldadig bij burn-out klachten en vermoeidheid. Het Elohim Aura beschermingsbuisje zet een veld om je heen dat je beschermt tegen allerhande beïnvloeding van buitenaf, zowel individuele beïnvloeding als astrale en collectieve. De geprogrammeerde bergkristalletjes in het buisje ankeren je lichtlichamen en ziel in je lichaam waardoor je vanuit je buik geaard bent. Hierdoor sta je steviger en krachtiger in je schoenen. Alles wat donker is wordt licht gemaakt en schaduwstukken worden getransformeerd. Vanuit je lichtkracht, kern en aarding ga je staan en ben je beschermd.

De volgende edelstenen werken goed bij "Bescherming (bij vervloekingen en magie)".

Tijgeroog

De kristalsoort "Tijgeroog" werkt bij "Bescherming (bij vervloekingen en magie)". Hieronder een aantal producten met een "Tijgeroog" (kristalsoort).

Saffier

De kristalsoort "Saffier" werkt bij "Bescherming (bij vervloekingen en magie)". Hieronder een aantal producten met een "Saffier" (kristalsoort).

Saffier hanger
€ 21,00

Labradoriet

De kristalsoort "Labradoriet" werkt bij "Bescherming (bij vervloekingen en magie)". Hieronder een aantal producten met een "Labradoriet" (kristalsoort).

Labradoriet, free form klein
€ 24,00
Bewuste keuze?