Aura bescherming kristalbuisje healingsbuisje met korfje en veter

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 24,90
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
  • vanaf 4 stuks € 17,43
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 12 gram

Glazen buisje in spiraalvortex met opgeladen en door Joke ElZiam en de Bovenwereld geprogrammeerde bergkristalletjes met krachtige healing-, bescherming- en ontstoringsenergie.
Het buisje is uitneembaar en kan ook los gedragen worden.

Voor aurabescherming, stralingsbescherming, stemmingen, beïnvloedingen, astrale en collectieve velden, entiteiten, (hoog)gevoeligheid, depressiviteit, vermoeidheid
Maar ook; in je kracht staan, Lichtkracht en aurabescherming vanuit je eigen kern, aarding en basischakra. Uit je hoofd en in je buik en lichaam wonen. Het ankert je lichtlichamen en ziel op je lichaam. Iets wat soms niet goed kon plaatsvinden na je geboorte door een alleen en pijnlijk verleden van je ziel. Als je Lichtlichaam niet goed geankerd is op je lichaam ben je fysiek, astraal en psychisch minder beschermd, snel overprikkeld, beïnvloedbaar door sferen of gedachtengoed van anderen en verlies je sneller je eigen centrum.


Je Licht dieper aarden waardoor je astraal en fysiek weerbaarder blijft bij anderen
Door één of meer aurabeschermings kristalbuisjes bij je te dragen kun je het Licht in jezelf dieper aarden waardoor je steviger kunt blijven staan en astraal en fysiek gezonder en weerbaarder kunt blijven. Ook zul je daardoor directer en spontaner zijn, minder onzeker, open of te kwetsbaar. Je blijft minder "hoog" zitten en kunt beter vanuit de flow functioneren te midden van anderen. Je aura neemt niet van alles op uit de omgeving of astrale wereld. Je voelt je geaard, in balans, beschermd, weerbaar, krachtig zowel als zorgelozer en lichtvoetiger. Je kunt jezelf ook een doorstroming geven door in iedere hand een buisje met geprogrammeerde kristalletjes 10 minuten vast te houden.

Afmeting circa: 50x5 mm

Bij aankoop vanaf 4 kristalbuisjes maar liefst 30% korting.

Gebruiksaanwijzing en meer informatie

Klik hier voor meer informatie over het aura bescherming kristalbuisje

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Tips om je huis en aura te beschermen en zuiveren

Veel (hooggevoelige) mensen hebben een aura dat relatief open is. Daardoor vind er gemakkelijker beïnvloeding door stemmingen en sferen in je woon- of werkomgeving en kunnen elektrosmog of magnetische straling voor energieverlies en auravervuiling zorgen.

Hier lees je een aantal tips over wat je kunt doen om je huis en aura te beschermen

Wil je leren om met de natuur te werken en je aura, huis en omgeving te beschermen en ontstoren?

elfentuin.jpg

Beroepsopleiding Aardehealer-Natuurcoach Sjamaan

In deze opleiding tot nieuwetijds sjamaan, healer en natuurcoach leer je om verloren zieledelen op te halen en je aura, huis, werkplek en tuinen te beschermen en ontstoren van aardstralen, entiteiten en negatieve geschiedenis. Je leert ook om krachtplaatsen aan te leggen en gaat werken met deva's, genezende planten, totemkrachten, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling om een machtige wereld te scheppen voor stralende authentieke mensen en voor huizen en gebieden waar het goed voelt om te wonen en (re)creëren.


Lees meer

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?