Abelone schelp om aura of huis te smudgen

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Smudge,  twee delige reinigingsset
Van € 20,00 voor € 17,00
Drie soorten naar keuze

Drie soorten naar keuze

Elohim bio aura- en huiszuiveringsspray
Van € 58,50 voor € 40,95
Smudge, drie delige reinigingsset
Van € 27,50 voor € 21,00
€ 12,50
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

circa 14 tot 18 cm (225 gram)

De Abelone schelp is het beste product om gewijde witte salie of andere smudge - gedroogde kruiden- in te branden of edelstenen in op te laden en te ontladen. De schelp heeft "luchtgaatjes" waardoor de smudge blijft branden/roken wanneer hij door de aura, ziekte, huis, meubelen e.d. wordt gehaald om negatieve energie te verwijderen.

De zuiverende smudge bij voorkeur aansteken en roken in een Abelone schelp om de vier elementen compleet te maken. (Schelp = water, aansteken = vuur, rook = lucht en salie = aarde). Eerst de aura reinigen, vervolgens de hoeken van het vertrek, daarna de hele ruimte.

Omdat het hier een natuurproduct betreft, is de afbeelding een indicatie van wat je geleverd krijgt.

Let op: schelp wordt geleverd exclusief smudge. De smudge of de smudge mix kan apart bij worden besteld. Gebruik daarvoor de gerelateerde producten of de zoekbalk.
Prijs is per stuk.

Abelone schelp eigenschappen

De verschillende kleuren hebben een balancerend effect op alle chakra's.  Het is verbonden met  het element water, waardoor de Abalone schelp een krachtige reiniger is. Meditatie met de schelp helpt je nieuwe inzichten te verkrijgen, zodat oude gewoontes kunnen worden losgelaten. De schelp schenkt inspiratie en magische creativiteit. Abalone heeft de eigenschap emoties te verzachten. Ze werkt positief in situaties waar samengewerkt moet worden. De schelp stimuleert de intuïtie en psychische ontwikkeling.

 

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telephonewitteachtergrond.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren