Abelone schelp om aura of huis te smudgen

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Smudge,  twee delige reinigingsset
Van € 20,00 voor € 17,00
Smudge, drie delige reinigingsset
Van € 27,50 voor € 21,00
€ 12,50
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

circa 14 tot 18 cm (225 gram)

De Abelone schelp is het beste product om gewijde witte salie of andere smudge - gedroogde kruiden- in te branden of edelstenen in op te laden en te ontladen. De schelp heeft "luchtgaatjes" waardoor de smudge blijft branden/roken wanneer hij door de aura, ziekte, huis, meubelen e.d. wordt gehaald om negatieve energie te verwijderen.

De zuiverende smudge bij voorkeur aansteken en roken in een Abelone schelp om de vier elementen compleet te maken. (Schelp = water, aansteken = vuur, rook = lucht en salie = aarde). Eerst de aura reinigen, vervolgens de hoeken van het vertrek, daarna de hele ruimte.

Omdat het hier een natuurproduct betreft, is de afbeelding een indicatie van wat je geleverd krijgt.

Let op: schelp wordt geleverd exclusief smudge. De smudge of de smudge mix kan apart bij worden besteld. Gebruik daarvoor de gerelateerde producten of de zoekbalk.
Prijs is per stuk.

Abelone schelp eigenschappen

De verschillende kleuren hebben een balancerend effect op alle chakra's.  Het is verbonden met  het element water, waardoor de Abalone schelp een krachtige reiniger is. Meditatie met de schelp helpt je nieuwe inzichten te verkrijgen, zodat oude gewoontes kunnen worden losgelaten. De schelp schenkt inspiratie en magische creativiteit. Abalone heeft de eigenschap emoties te verzachten. Ze werkt positief in situaties waar samengewerkt moet worden. De schelp stimuleert de intuïtie en psychische ontwikkeling.

 

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Tips om je huis en aura te beschermen en zuiveren

Veel (hooggevoelige) mensen hebben een aura dat relatief open is. Daardoor vind er gemakkelijker beïnvloeding door stemmingen en sferen in je woon- of werkomgeving en kunnen elektrosmog of magnetische straling voor energieverlies en auravervuiling zorgen.

Hier lees je een aantal tips over wat je kunt doen om je huis en aura te beschermen

Wil je leren om met de natuur te werken en je aura, huis en omgeving te beschermen en ontstoren?

elfentuin.jpg

Beroepsopleiding Aardehealer-Natuurcoach Sjamaan

In deze opleiding tot nieuwetijds sjamaan, healer en natuurcoach leer je om verloren zieledelen op te halen en je aura, huis, werkplek en tuinen te beschermen en ontstoren van aardstralen, entiteiten en negatieve geschiedenis. Je leert ook om krachtplaatsen aan te leggen en gaat werken met deva's, genezende planten, totemkrachten, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling om een machtige wereld te scheppen voor stralende authentieke mensen en voor huizen en gebieden waar het goed voelt om te wonen en (re)creëren.


Lees meer

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren