Bescherming tegen (electromagnetische) straling

Bescherming tegen (elektromagnetische) straling

Als (nieuwetijds)mens kun je last hebben van diverse soorten straling, waaronder electromagnetische straling en belaste aardstralen. Edelstenen en kristallen bieden door hun beschermende energie golven uitkomst! Voor velen is dit helemaal niet bekend maar electrosmog is de vervuiling die optreedt door invloeden van elektromagnetische velden. Dit zijn velden waar zowel laagfrequente als hoogfrequente frequenties voorkomen. Deze velden kom je in de westerse wereld bijna overal tegen. Veel mensen ondervinden (ongemerkt) hinder van deze velden. Dit uit zich in onverklaarbare hoofdpijnen, vermoeidheid, lage weerstand, slecht kunnen slapen en bijvoorbeeld prikkelbaarheid, neerslachtig voelen of zelfs depressiviteit. Ook belaste aardstralen en/of negatieve velden van andere mensen hun aura kan belastend werken en vele klachten geven.

Elohim edelstenen en kristallen bieden bescherming

Een hoop edelstenen en kristallen van het Elohim Centre bieden ondersteuning van het lichaam tot aan het ware Zelf. Dit betekent dat het Elohim Centre erkent dat een mens meer is dan alleen vlees, botten, bloed en een persoonlijkheid: we zijn multidimensionale wezens die uit vele lagen en facetten bestaan, zoals de ziel en lichtlichamen. Doordat Elohim edelstenen en kristallen ook op die lagen werken is de beschermende factor heel groot, zo worden ook alle aura lagen beschermd die heel gevoelig zijn voor straling. 
Scroll naar beneden om direct het aanbod beschermende kristallen en edelstenen te zien

Crystal home + office healers

Deze krachtige beschermers brengen lichtactivatie en bescherming voor aura, huis en amethist, edelsteen, homehealer.jpgwerkplek. Ze helpen de gevoelige en bewuste nieuwetijds mens te beschermen tegen elektromagnetische straling, astrale of duale sferen en stralingen. Aardstralen, wateraders en entiteiten. Tevens creëren ze een enorm positief liefdesveld. Deze healers helpen je weer in de positieve flow te komen van overvloed, gezondheid en in je relaties en werk. Als je geen last meer hebt van aardstralen en negatieve sferen, kun je veel meer je mogelijkheden en je aanleg ontwikkelen. Kinderen en dieren die door zwaarte angstig, kwetsbaar en onzeker worden, zijn ook zeker gebaat bij deze Crystal Home & Office Healers.
Klik hier voor het assortiment Crystal Home & Office Healers

Zwarte toermalijn edelsteen beschermt tegen elektromagnetische straling

Zwarte toermalijn is een bijzonder krachtig kristal dat je heel direct en diep verbindt met de Moeder Aarde energie. Daardoor wordt je aarding sterk en stevig neergezet. Zwarte toermalijn verbetert niet alleen je aarding maar ook je algehele energiedoorstroming. Hierdoor brengt zwarte toermalijn een diepe ontlading van fysieke-, emotionele-, psychische spanningen, stress en andere vastgezette energieën.

Zwarte toermalijn heeft een bijzondere atoomstructuur. Bij verhitting of opwrijving kan het ook papiersnippers aantrekken. De ene kant is dan positief geladen, de andere kant negatief. Het kristal heeft hierdoor een pyro-electrisch karakter en kan daardoor spanning bij mensen en dieren ontladen zowel als positieve energie terugbrengen.
Klik hier voor zwarte toermalijn

Fluoriet beschermt liefdevol tegen straling

Fluoriet is ook een prachtige edelsteen tegen straling. Deze steen helpt je gecentreerd en in balans te blijven en trekt je hogere licht diep ook in je lichaam en aura. Daardoor ontstaat een natuurlijk balans en zuivering en bescherming tegen straling, drukte en andere mensen. De energie van fluoriet bekrachtigt je ware zelf en (ziele)kwaliteiten.

De volgende edelstenen werken goed bij "Bescherming tegen (electromagnetische) straling".

Zwarte toermalijn

De kristalsoort "Zwarte toermalijn" werkt bij "Bescherming tegen (electromagnetische) straling". Hieronder een aantal producten met een "Zwarte toermalijn" (kristalsoort).

Fluoriet

De kristalsoort "Fluoriet" werkt bij "Bescherming tegen (electromagnetische) straling". Hieronder een aantal producten met een "Fluoriet" (kristalsoort).

Bewuste keuze?