Bescherming tegen negatieve energie

Beschermende stenen tegen negatieve energie

De mens wordt steeds meer subtiel voelend. De kinderen die sinds het jaar 2000 geboren worden, zijn allemaal nieuwetijdskinderen en hoog gevoelig. Maar ook een hoop volwassenen ervaren meer soorten energie dan voorheen. We staan veel meer open dan vroeger. Dit is een hele mooie ontwikkeling, maar is soms ook lastig omdat er daarmee ook meer negatieve energie binnen kan komen. Veel nieuwetijdsmensen worden hierdoor onbewust meer gesloten of afgescheiden en dat is een gemis van die kristallijn zuivere gave die we hebben meegekregen bij onze geboorte. Ook krijgen een hoop mensen klachten als (chronische) vermoeidheid, hoofdpijn, slecht humeur, angstig, en nog veel meer.
Elohim Edelstenen heeft 3 mooie multidimensionaal geopende edelstenen die je hierbij geweldig kunnen ondersteunen. Ook kinderen hebben hier veel baat bij. Het gaat om Labradoriet, Seleniet en een speciaal door het Elohim Centre ontworpen Aurabescherming Kristalbuisje.

Labradoriet als bescherming tegen negatieve energie

Elohim Labradoriet reinigt en beschermt je aura als een warme deken. Je voelt meteen dat je vanzelf meer open gaat staan en dat dit niet zwaar of belastend voelt. Omdat je je energie beter bij jezelf kunt houden, maak je meer connectie met je intuïtie, gidsen en universele energieën. Je zult je minder moe en angstig voelen.
Labradoriet werkt ook goed bij kinderen die angstig zijn of onrust ervaren. Door de steen bij zich te dragen of op de slaapkamer te leggen, nemen ze minder negatieve energie op en blijven ze veel meer bij zichzelf. Dit zorgt ervoor dat ze minder angstig of onrustig zijn.
Het is aan te raden de Labradoriet na een week dragen goed te reinigen en op te laden. Hoe je dat het beste kunt doen lees je op de pagina 'edelstenen reinigen en opladen'.

Hoe werkt Elohim Seleniet als bescherming tegen negatieve energie?

Seleniet is een echte nieuwetijdssteen. Hij verwijdert negatieve energie uit je aura, zodat er meer ruimte komt voor verbinding met je ware zelf. Wanneer je deze edelsteen bij je draagt, verruimt hij je direct door de brandpuntverschuiving van je kleine naar je grote zelf. Mocht je door alle negatieve energieën last hebben van weerstanden of een defensieve houding, dan helpt Elohim Seleniet je flexibel mee te gaan in de stroom van licht en liefde.
Ook is deze edelsteen door zijn zachte kalmerende uitstraling perfect voor de slaapkamer, baby- of kinderkamer.

Het Aurabescherming Kristalbuisje biedt goede bescherming tegen negatieve energie

Het Elohim Aurabescherming Kristalbuisje is een glazen buisje met opgeladen en geprogrammeerde bergkristalletjes. De kristalletjes zijn opgeladen met krachtige healings- en ontstoringsenergie. Het kristalbuisje beschermt je aura tegen negatieve energieën zoals straling, stemmingen, beïnvloedingen, astrale en collectieve velden en entiteiten.
Door één of meer aurabescherming kristalbuisjes bij je te dragen kun je het Licht in jezelf dieper aarden waardoor je steviger staat. Ook zal je daardoor directer en spontaner zijn, minder onzeker, open of te kwetsbaar. Je blijft minder "hoog" zitten en kunt beter vanuit de flow functioneren te midden van anderen. Je voelt je geaard, in balans, beschermd, weerbaar, krachtig en daardoor zorgelozer en lichtvoetiger.

Klik hier voor het aurabeschermingsbuisje

De volgende edelstenen werken goed bij "Bescherming tegen negatieve energie".

Seleniet

De kristalsoort "Seleniet" werkt bij "Bescherming tegen negatieve energie". Hieronder een aantal producten met een "Seleniet" (kristalsoort).

Geurende woestijnroos hanger - Lavendel incl. veter

Geurende woestijnroos hanger - Lavendel incl. veter

Uniek: absorbeert en verspreidt etherische olie geur
Van € 17,20 voor € 14,95

Labradoriet

De kristalsoort "Labradoriet" werkt bij "Bescherming tegen negatieve energie". Hieronder een aantal producten met een "Labradoriet" (kristalsoort).

Labradoriet Kamerstuk
€ 95,00
Labradoriet, free form klein
€ 24,90
Bewuste keuze?