Bewustwording en bewustzijn

Edelstenen die bewustwording en bewustzijn stimuleren

Je bewustzijn vergroten en daarmee bewust worden van jezelf en van alles om je heen, op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau? De edelstenen Seleniet, Topaas, Labradoriet, Opaal en Unakiet ondersteunen je hierin. Ze helpen je om contact te maken met je intuïtie, gidsen, engelenliefde, universele energieën en vorige levens en om bewust te worden van het karmische effect van gedachten en daden. Deze Elohim edelstenen laten je inzien, dat de werkelijkheid waarin je leeft en geloof alleen uit energie en bewustzijn bestaat, en dat jij daar onderdeel van bent. Als dat eenmaal volledig tot je is doorgedrongen begint het proces van genezing, fysiek en geestelijk.  Dan val je vanzelf samen met de stroom, in plaats van dat die jou heen en weer sleurt.

De volgende edelstenen werken goed bij "Bewustwording en bewustzijn".

Opaal

De kristalsoort "Opaal" werkt bij "Bewustwording en bewustzijn". Hieronder een aantal producten met een "Opaal" (kristalsoort).

Unakiet

De kristalsoort "Unakiet" werkt bij "Bewustwording en bewustzijn". Hieronder een aantal producten met een "Unakiet" (kristalsoort).

Unakiet hanger
€ 9,00

Topaas

De kristalsoort "Topaas" werkt bij "Bewustwording en bewustzijn". Hieronder een aantal producten met een "Topaas" (kristalsoort).

Labradoriet

De kristalsoort "Labradoriet" werkt bij "Bewustwording en bewustzijn". Hieronder een aantal producten met een "Labradoriet" (kristalsoort).

Labradoriet Kamerstuk
€ 95,00
Labradoriet, free form klein
€ 24,90

Seleniet

De kristalsoort "Seleniet" werkt bij "Bewustwording en bewustzijn". Hieronder een aantal producten met een "Seleniet" (kristalsoort).

Geurende woestijnroos hanger - Lavendel incl. veter

Geurende woestijnroos hanger - Lavendel incl. veter

Uniek: absorbeert en verspreidt etherische olie geur
Van € 17,20 voor € 14,95
Bewuste keuze?