Bloed, bloeddruk en bloedarmoede

Te hoge of lage bloeddruk; bloedarmoede? Welke edelstenen helpen?

De Elohim edelstenen Hematiet, Magnetiet, Obsidiaan, Granaat en Rozenkarts hebben een gunstige werking op het bloed, de bloedcirculatie en de bloedvaten. Als volwassen heb je gemiddeld vier tot zes liter bloed, wat door je hart en bloedvaten door je lichaam rondgepompt wordt. Het bloed staat symbool voor je levenskracht en energie. Verlangen, liefde, kracht, aardmagnetisme en warmte worden ermee voortgestuwd.

Bloeddruk

Heb je een te hoge bloeddruk? Dit is een teken dat je onvoldoende liefde voor jezelf hebt. Je probeert onbewust om je emoties te onderdrukken, je eigen zachtheid te ontkennen en je jezelf met een hard schil te camoufleren. Als je bloeddruk te laag is, dan spreid je je levenskracht te ver uit. Je opent je armen tot het uiterste en neemt verantwoording voor alles in het leven zonder jezelf in acht te nemen.

Bloedarmoede

Bloedarmoede wijst naar een neiging om te veel steun te zoeken buiten jezelf. Je gelooft te weinig in je eigen krachten en voelt niet dat je liefde waarde bent. Bloedarmoede vraagt je om jezelf binnenwaarts te richten en je warme Hart te ontdekken. Kijk, adem, ruik en proef van het mooie in het leven en beziel je wezen met liefde en waardering: de brandstoffen voor je leven.

De volgende edelstenen werken goed bij "Bloed, bloeddruk en bloedarmoede".

Rozenkwarts

De kristalsoort "Rozenkwarts" werkt bij "Bloed, bloeddruk en bloedarmoede". Hieronder een aantal producten met een "Rozenkwarts" (kristalsoort).

Obsidiaan

De kristalsoort "Obsidiaan" werkt bij "Bloed, bloeddruk en bloedarmoede". Hieronder een aantal producten met een "Obsidiaan" (kristalsoort).

Sananda Ravenschedel Obsidiaan

Sananda Ravenschedel Obsidiaan

ca. 9 x 3.5 x 3.5
€ 125,00

Magnetiet

De kristalsoort "Magnetiet" werkt bij "Bloed, bloeddruk en bloedarmoede". Hieronder een aantal producten met een "Magnetiet" (kristalsoort).

Magnetiet  hanger
€ 9,00

Hematiet

De kristalsoort "Hematiet" werkt bij "Bloed, bloeddruk en bloedarmoede". Hieronder een aantal producten met een "Hematiet" (kristalsoort).

Hematiet hanger
€ 9,00

Granaat

De kristalsoort "Granaat" werkt bij "Bloed, bloeddruk en bloedarmoede". Hieronder een aantal producten met een "Granaat" (kristalsoort).

Granaat hanger
€ 13,50
Granaat knuffelsteen

Granaat knuffelsteen

ca. 11-15 gram
€ 16,50
Bewuste keuze?