Edelstenen voor meer creativiteit in de keuken

Hou je van lekker koken, creativiteit en gezelligheid in de keuken? Oranje calciet edelsteen maakt creatief en brengt een warme, gezellige sfeer. Daarom is dit een uitstekende edelsteen om te plaatsen in de keuken. De energie van de oranje calciet verspreidt zich door de keuken en zorgt voor een heerlijke warme, creatieve en gezellige omgeving. Nooit meer ruzie in de keuken. De lekkerste en mooiste gerechten komen op tafel.

 

eten

Oranje calciet

Oranje calciet edelsteen werkt activerend op het 2e chakra, dit is het centrum van passie en creativiteit. Geef de steen een vaste prominente plek in de keuken. Daar heeft de energie van de oranje calciet edelsteen tenminste twee weken de tijd nodig om zich te ankeren. Je zult merken dat de inspiratie en creativiteit steeds meer gaan stromen. Ook de sfeer zal steeds fijner en aangenamer worden! Oranje calciet is bij uitstek een geweldige steen om in de keuken te plaatsen of in de buurt van de eettafel.
Klik hier voor oranje calciet


Citrien

Citrien edelsteen is een zonnige, verwarmende, vitaliserende en opwekkende edelsteen. Citrien kristal trekt geluk, rijkdom, succes, voorspoed en overvloed aan. Leert om dit zonder verlies van dit alles te delen met anderen. Maakt vrolijk en brengt vreugde! Helpt om een positieve houding te ontwikkelen. Maakt creatief, stimuleert zelfexpressie en vergroot het concentratievermogen. Maakt minder gevoelig voor kritiek en vergroot het zelfvertrouwen.
Klik hier voor citrien


Labradoriet

Labradoriet is een mystieke en beschermende steen die het bewustzijn verhoogt waardoor inspiratie en creativiteit vrij kan stromen. Labradoriet geeft een fijne warme sfeer waardoor gezelligheid en verbondenheid ontstaat. Labradoriet is een echte aanwinst voor de keuken en/of eettafel.
Klik hier voor labradoriet

Bewuste keuze?