Deze edelstenen brengen een gezellige en warme sfeer in huis

De juiste edelsteen of het juiste kristal in huis zorgt voor die ontspannen, gezellige, warme en verbonden sfeer. De edelstenen en kristallen zenden hun fijne energie uit die door de mensen, dieren en planten in hun omgeving direct worden opgepikt. Het fysieke lichaam zowel als de energetische lichamen kunnen zich ontspannen en voeden met de harmonische energie en trilling. Balans, blijheid, geborgenheid, en welbehagen kunnen ontstaan. Na veel adviseren aan onze klanten hebben we hieronder een mooie selectie gemaakt van onze meest aanbevolen producten voor een warme en verbonden sfeer in huis.

gezelligheid in huisGouden driehoek

De Elohim gouden driehoek is bij uitstek geschikt voor een rustgevende ontspannen sfeer. Met een Elohim gouden driehoek ben je ervan verzekerd dat er altijd de beste energie in huis is. Alles komt tot rust en in balans. Een vredig en vreugdevol leven in harmonie ontstaat.

Citrien

Een Elohim Citrien cluster brengt warmte en geborgenheid, maar ook plezier en gezelligheid in de kamer. Citrien heeft de kracht van de zon en straalt in alle richtingen. Ideaal voor een sfeervolle huiskamer. Jij en/of je gezin zult het heerlijk vinden om in de nabijheid van de citrien cluster te vertoeven.
klik hier voor citrien

Crystal Home & Office Healer

Over dit product raken we simpelweg niet uitgepraat. De Home & Office healers brengen een warme en verbonden energie overal waar ze worden geplaatst. Op het werk, in huis, of in een specifieke omgeving. Ze werken in een straal van 40 meter en zijn een van onze meest geadviseerde producten voor een positieve, liefdevolle en warme energie in huis.
Klik hier voor crystal home en office healers

Zonnesteen bol - Gaia christ

De prachtige zonnesteen bollen verwarmen je huis, humeur en lichaam met paradijselijke energie. Je hart opent zich voor de intense, warme en liefdevolle verbinding en samenwerking met de Aarde Moeder, de Deva's, natuurspirits en met Al-wat-is. Deze prachtige energie stroomt ook in de hele omgeving van de zonnesteen bol. Deze zonnesteen bol past perfect in iedere huishouding en is een echte aanwinst!
Klik hier voor zonnesteen bollen

Ocean Jaspis

Ocean Jasis met zijn warme tinten zorgt onmiddelijk voor een heerlijke warme sfeer in huis. Deze warme steen brengt harmonie en stimuleert vriendelijkheid en gezelligheid tussen mensen. Ook brengt Ocean Jaspis geborgenheid. In een ruimte geplaatst zorgt de Ocean Jaspis ervoor dat men van hart tot hart spreekt en elkaars mening en zienswijze de ruimte geeft.
Klik hier voor Ocean Jaspis

Bewuste keuze?