Ontspannen slapen met behulp van edelstenen en kristallen

Ontspannen slapen is heel belangrijk voor ons welzijn. Door een goede nachtrust wordt het fysieke lichaam weer vitaal en ontwikkelt een sterk afweersysteem. Je voelt je uitgerust, energiek en goed gemutst. Om goed te kunnen slapen is het belangrijk dat er een fijne en veilige sfeer aanwezig is in de slaapkamer. Daardoor zullen namelijk ook je lichtlichamen (ziel) kunnen ontspannen en niet constant alert hoeven zijn. Een aantal kristallen en edelstenen die we hebben uitgezocht brengen die sfeer met zich mee waardoor je kunt genieten van een heerlijke nachtrust.lichtlichaam

Amethist voor ontspanning in de slaapkamer

Amethist in de slaapkamer brengt rust, ontspanning en harmonie. Gedachten worden tot bedaren gebracht, het lichaam ontspant en ontkrampt. Tot op cellulair niveau wordt de energie rustiger. Je aura wordt lichter en schoner waardoor veel gedachten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Amethist edelsteen is een ideale steen voor in de slaapkamer, en raden we veel mensen aan.
Klik hier voor Amethist

Seleniet in de slaapkamer brengt zachte engelen sferen

Seleniet brengt een veilige en geborgen sfeer in de slaapkamer. Seleniet edelsteen draagt de zachte engelen energie en activeert daarmee de engelennatuur die in ons allen aanwezig is. Hierdoor kun je heerlijk slapen en waan je je in engelensferen, wat voor rust zorgt. Je fysieke lichaam en lichtlichamen kunnen volledig ontspannen in de aanwezigheid van Seleniet.
Klik hier voor Seleniet

Coelestien helpt bij onrust en ontevredenheid

Coelestien helpt goed bij onrust, alles is teveel, druk in het hoofd, hoofdpijn, een algemeen gevoel van onwelzijn. De hoge vibratie zorgt voor een oneindig vredig gevoel, contact met engelen, Maria energie, kristallijnen-, dolfijnen- en walvisbewustzijn. Ook ga je door de hoge vibratie mee resoneren met de Pleiadische energie van universele liefde.

Coelestien edelsteen heelt de aura en schept evenwicht en harmonie en is daarom een goede edelsteen om in de slaapkamer te plaatsen.
Klik hier voor Coelestien

 

Bewuste keuze?