De uitdagingen van het wereldwijde ontwakingsproces

wereld ontwakingsprocesOp het nieuws komt het naar voren, net als in onze naaste omgeving. Ook in de Elohim healingspraktijk horen we het veelvuldig terug. Veel van onze cliënten komen weerstanden tegen de laatste tijd, zeker rondom de volle maan. Fysieke pijnen, veel negatieve gedachten, boosheid, frustratie en verdriet.

Het ego wilt bij het oude en vertrouwde blijven

Nu we door het wereldwijde ontwakingsproces meer en meer ontwaken en ons ware zelf op de voorgrond komt te staan, nemen de tegenkrachten van het ego ook toe. Het ego zegt….niet doen….blijf bij het oude, het vertrouwde. Dan weet ik waar ik aan toe ben… Het ego wil vasthouden en je klein houden. Wil niet dat je in je meesterschap gaat geloven.

Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen je ego en ware Zelf

Welke stem is van je ego en welke van je ware zelf? Welke is gebaseerd op angst en welke is gebaseerd op liefde? Welke brengt groei en welke houdt je in je comfortzone? Welke richting en welke stem ben je trouw?

De volgende producten kunnen je hierbij ondersteunen:

De Sekhmet - Hathor tinctuur, helpt je bij het transformeren van ego en lager zelf issues, zet je (terug) op je pad en doet je je meesterschap ervaren.

De Lemurische engel - Bronliefde tinctuur, verlicht bij onrust en weerstand, verbindt je met de universele liefde vanuit de Bron, je ware kern. Laat je weer voelen wie je Bent en waar het werkelijk om gaat.

De bloesem krachtplaats tinctuur, transformeert verdriet, twijfel, je kleiner voelen, somberheid en boosheid. Meer daarover verderop in de nieuwsbrief.

Wil je nog meer verdieping in je ware zelf en het ego verder ontrafelen?

Boek dan een Master healing reading consult bij een van de healers. Zij kennen de weg en werken in afstemming met je ziel en ware zelf. Vertwijfeling, verwarring en herhalingslussen zullen zich oplossen, zodat je Ware Natuur weer ruimte krijgt en je weer kunt zijn wie je werkelijk bent!

Sekhmet-Hathor Zelfrealisatie Tinctuur

Sekhmet-Hathor Zelfrealisatie Tinctuur

13 dimensionaal geopend op de Elohim Krachtplaats
Lemurische Engel - Bronliefde Zelfrealisatie Tinctuur

Lemurische Engel - Bronliefde Zelfrealisatie Tinctuur

13 dimensionaal geopend op de Elohim Krachtplaats
Bloesem Krachtplaats Tinctuur

Bloesem Krachtplaats Tinctuur

13 dimensionaal geopend op de Elohim Krachtplaats
Bewuste keuze?