Kristallen en edelstenen voor romantiek in de slaapkamer

In de liefde ontmoeten we elkaar. Je slaapkamer is een belangrijke ontmoetingsplek voor jou en je geliefde. Door de juiste edelstenen en kristallen in je slaapkamer te plaatsen wordt het een plek van geborgenheid en veiligheid. Een plek met een liefdevolle sfeer en warme energie, waardoor jullie gevoel van intimiteit en romantiek wordt versterkt. Een heerlijk samenzijn en een ontmoeting op vele lagen kan plaatsvinden. Romantische slaapkamer, edelstenen, romantiek, geborgenheid, fijne sfeer

Rozenkwarts

Elohim Rozenkwarts geeft een aangename, liefdevolle en rustige sfeer in je slaapkamer. Doordat de Rozenkwarts 13 dimensionaal geactiveerd is werkt de fijne energie ook op de subtiele energielagen van de ziel wat heel rustgevend en liefdevol is en geborgenheid geeft. Rozenkwarts staat voor onvoorwaardelijke liefde, genegenheid, vertrouwen, zachtheid en schoonheid. Ingrediënten die je slaapkamer een zachtere sfeer zullen geven; een sfeer die uitnodigt tot echte intimiteit en romantiek. Een plek waar jij en je hele buikgevoel de ander liefdevol kunnen ontmoeten. Het is ook een heel mooi en symbolisch geschenk om te geven aan mensen die gaan samenwonen of als bruidsgeschenk.
Klik hier voor Elohim Rozenkwarts

Carneool

Elohim Carneool is een steen die veel energie en levenskracht geeft.  Het stimuleert je creativiteit en je vitaliteit. Met een Carneool in je slaapkamer krijgt de passie weer volop de ruimte en wordt het liefdesvuur weer extra aangewakkerd. Carneool heelt het tweede chakra dat staat voor het uiten van emoties, het hebben van relaties, beweging, seksualiteit en creativiteit. Daardoor krijg je ook meer zelfvertrouwen op seksueel en relationeel gebied. Kortom: een aanrader voor een slaapkamer vol romantiek!
Klik hier voor Elohim Carneool

Lapis Lazuli

Elohim Lapis Lazuli is een Egyptische steen die een prachtige sfeer met zich meebrengt. Een vleugje mystiek met een dosis zelfvertrouwen, kracht en moed. Je voelt je vrij door Lapis Lazuli, autonoom en bekrachtigd. Kortom een geweldige steen voor een romantische slaapkamer.
Klik hier voor Elohim Lapis Lazuli

Bewuste keuze?