Ondersteuning bij hooggevoeligheid - de bewuste en gevoelige Nieuwtijdsmens

Aura beschermingWe leven in de overgangsfase naar een Nieuwe Tijd. Veel kinderen, maar ook volwassenen, hebben vanaf hun vroege kindertijd  een enorm sterke gevoeligheid, hoge intuïtie en een grote innerlijke wijsheid.
Veel hooggevoelige mensen (hsp) zijn met hun energie ongemerkt overal en nergens. Zij zijn continu (vaak onbewust) bezig met wat er om hen heen gebeurt, wie er om hen heen zijn en wat iedereen voelt, denkt en zegt. Ze leven buiten zichzelf. Als je met je aandacht, aura en energie teveel open staat voor je omgeving loop je leeg en word je snel moe. Zeker op plekken zoals in winkels. Eigenlijk ben je dan heel kwetsbaar of je dat nu merkt of niet.

Elohim Kristallen en edelstenen kunnen je ondersteunen in het omgaan met deze hooggevoeligheid en jouw intuïtieve en sensitieve kwaliteiten tot je kracht maken.

Buikpijn, hoofdpijn, onzekerheid, moe

Waarschijnlijk herken je vaak terugkerende klachten als buikpijn, hoofdpijn, onzekerheid, verdriet en gevoel van eenzaamheid. Kristallen en edelstenen kunnen je daarvoor bescherming en heling bieden. Juist voor (Nieuwetijds) kinderen werken kristallen en edelstenen erg goed. Vaak zijn zij zelf heel goed in staat om op een intuïtieve manier te kiezen voor een steen of kristal die bij hen past en hun behulpzaam is!

Seleniet

Seleniet is echt een Nieuwetijds edelsteen bij uitstek! De edelsteen is ontstaan om mensen te helpen om de engelenenergie in hun persoonlijkheid te laten aarden. De Elohim Seleniet heeft de kwaliteit om jou de kracht van universele liefde te laten zien en voelen. Seleniet neemt je onzekerheid weg en laat je voelen hoe mooi en krachtig je bent voorbij de onzekerheid.
Seleniet kan op veel verschillende manieren dienstbaar zijn, door bijvoorbeeld een hanger steentje op het hart te dragen wordt het lichaam en de aura constant gevoed met de heerlijke energie van Seleniet. Ook kan een ruw stuk, mooi geslepen bol of torentje op het nachtkastje gezet worden om een hele aangename en helende energie te creëren en spanningsbuikpijn wegnemen.
Klik hier voor Seleniet producten

Labradoriet

Elohim Labadoriet is een goede edelsteen voor (hoog)gevoelige Nieuwetijds mensen. Het is een mystieke en beschermende steen die je bewustzijn vergroot.
Wanneer je lichamelijk of geestelijk vermoeid bent heeft Labradoriet een weldadige werking. Het kalmeert een overactieve geest en verbant angsten en onzekerheden. Ook geeft het aan gevoelige mensen een extra aurabescherming. Op deze manier kun je, met hulp van de Elohim Labradoriet steen, krachtiger en zekerder de Nieuwe Tijd tegemoet treden.
Klik hier voor Labradoriet

Aura bescherming kristalbuisje

Door één of meer aurabeschermings kristalbuisjes van het Elohim Centre bij je te dragen kun je het Licht in jezelf dieper aarden waardoor je steviger kunt blijven staan. Onzekerheid en spanningen nemen daardoor aanzienlijk af.
De kristalletjes zijn opgeladen met krachtige healings- en ontstoringsenergie. Het Elohim buisje werkt op aurabescherming, stralingsbescherming, stemmingen, beïnvloedingen, astrale en collectieve velden, entiteiten, (hoog)gevoeligheid, depressiviteit, vermoeidheid, in je kracht staan.
Klik hier voor het Aura beschermings buisje

Crystal Home & Office healer

De edelstenen in de fles brengen lichtactivatie en bescherming voor aura, huis en werkplek. De edelstenen dragen enorme hoge lichtfrequenties waardoor jouw trilling en die van de omgeving wordt opgetild waarin stress, negativiteit, spanningen en verstoringen niet kunnen blijven hangen. Ze helpen de gevoelige en bewuste nieuwetijds mens te beschermen tegen astrale of duale sferen en stralingen, aardstralen, wateraders en entiteiten. Tevens creëren ze een enorm positief en helend liefdesveld.
Klik hier voor de Elohim Crystal Home en Office Healers

Aura bescherming

Voor meer ondersteunende kristallen en edelstenen van het Elohim Centre kijk hieronder.
Of klik hier om naar de Aura beschermingspagina te gaan

Bewuste keuze?