Toename kosmische energie zorgt voor veel mentale en fysieke klachten

Vermoeidheid, ziek zijn, hoofdpijn, het niet meer zien zitten, emotionele wip-wap en depressieve gedachten zijn veel gehoorde klachten deze periode.aura veld Dit komt omdat ons fysieke en energetische systemen en ons zenuwstelstel (nog) niet klaar zijn om de hoge frequentie van de huidige kosmische energie op te vangen en te integreren. Dit vraagt een tijd van aanpassing. Niet in verzet gaan, lief zijn voor jezelf, overgave en vertrouwen zijn daarbij belangrijk.

 

Door je lichtlichamen dieper te ankeren en door je basischakra te activeren en ontvankelijk te maken voor de aardende Gaia energieën, gaat dit proces vele malen sneller en gemakkelijker. Het zijn de blokkades in ons systeem die een integratie van de hoog frequente energie vertragen en daardoor klachten veroorzaken.
 

Elohim Zinkblende

De Elohim Zinkblende is in deze overgangsperiode de perfecte edelsteen voor het ontvankelijk maken van je zenuwstelsel voor de toestroom van kosmische energie. Door de sterke werking op het basischakra kunnen je lichtlichamen dieper ankeren op je systeem, waardoor je kundalini gaat stromen en je volledig potentieel en ware Zelf de ruimte krijgen. Een diepe bekrachtiging vanuit Gaia stroomt via je onderste chakra's je systeem in bij het dragen van de Zinkblende. Blokkades kunnen daardoor snel getransformeerd worden. Door de Zinkblende edelsteen tenminste drie maanden bij je te dragen zul je merken dat je steeds sneller en meer in je kracht komt te staan.

Klik hier voor Zinkblende producten


Gaia-Christ Zonnesteen bol

Ook de Gaia-Christ Zonnesteen bol is fantastisch in deze transformatie periode. Deze edelsteen bol verbindt je eigen kosmische Zelf met de dragende, koesterende en liefdevolle Moeder Aarde-Gaia energie. Deze energieën ontmoeten elkaar je buikgebied waardoor je volledig potentieel, en onvoorwaardelijke liefde wakker worden in je basis chakra, tweede chakra en zonnevlecht. Het wordt veilig voor meer van je Lichtlichamen om dieper op je chakra's te ankeren en zich door je heen te manifesteren. Met deze Zonnesteen bol, geprogrammeerd door Joke ElZiam Nootebos, hebben vele mensen geweldige resultaten behaald.

Klik hier voor de Gaia-Christ Zonnesteen bol

Hieronder nog een aantal producten die ondersteunend werken:

 

 • Citroenmelisse deva kruidenhanger:
  Bij teveel prikkels en onzekerheden dicht bij jezelf blijven.
  De Elohim Citroenmelisse deva kruidenhanger brengt je dicht bij jezelf in een soort warme omhulling. Hij geeft troost, innerlijke veiligheid, vertrouwen en geborgenheid.

  Klik hier voor de Citroenmelisse deva kruidenhanger


 • AL Moeder Gaia-Christ zelfrealisatie tinctuur:
  Afstand en twijfel doorbreken tussen je Goddelijkheid, ziel en persoonlijkheid. Diepe geborgenheid en warmte ervaren in je buikgebied.

  Klik hier voor de Gaia-Christ zelfrealisatie tinctuur

We leven momenteel in een hele bijzondere periode. Houd moed, vertrouw op de Bron in jezelf en zoek ondersteuning daar waar je het nodig hebt.

 

Bewuste keuze?