'Wat voor zin heeft het allemaal nog?'

Een vaag gevoel van (opkomend) verdriet en emoties, slechte focus tot en met het helemaal niet meer zien zitten. We horen het veel van bezoekers en cliënten, en het is vrij heftig.

Ons ego en alle patronen, gedachten, overtuigingen en emoties waaruit het bestaat begint los te weken. Meer en meer worden we vanuit de kosmos en moeder Aarde aangespoord om te leven vanuit ons hoger zelf en essentie. Alles wat niet puur en heel is, duaal is, afgescheiden of weggestopt komt nu massaal bovendrijven. 

Velen die al geruime tijd met hun ontwikkeling bezig zijn resoneren met elkaar op deze (zware) collectie velden. Zij zijn het die als eerste verdriet, angst, zwaarte en leegte aan het transformeren zijn voor hun ziele groep maar ook voor de maatschappij in zijn geheel. Een belangrijke taak, maar wel een pittige.

Je niet meer goed kunnen focussen, verwardheid, geen helder bewustzijn, vergeetachtig zijn, veel gehoorde klachten die ook alles te maken hebben met de transformatie periode waarin we nu zitten.

Het is niet alleen maar zwaar en negatief
Als je goed luistert en voelt zul je merken dat er ook vlagen van sereniteit, verbondenheid, en liefde subtiel op de achtergrond aanwezig zijn. Dit is je hoger zelf, je essentie, die meer en meer je persoonlijkheid, gedrag en dagelijks functioneren gaat doorschijnen. Meer oog voor subtiele schoonheid, meer synchroniciteit in je leven, meer gevoel van verbondenheid met de natuur of een zomaar een onbekende. Maar ook doorzie je sneller je eigen patronen, afhankelijkheden en gedrag en besef je je dat je je daar steeds minder mee identificeert. Dat is het ego dat aan het losweken is, dat is het proces waar we nu in zitten. En dat is de weg naar die mooie, nieuwe maatschappij waar met ons allen naar onderweg zijn.

Ondersteunende producten
Het is van belang om je lichtkracht te vergroten en het leven vanuit je basis (buikgevoel) door je onderste chakra's te activeren en bekrachtigen. Daar ligt veel verdriet en zwaarte opgeslagen.

De combinatie van de Elohim deva kruidentinctuur Eik en deva kruidenhanger van de Eik helpen je daar enorm bij.
Daardoor sta je sterk, geaard en kunnen je lichtlichamen, kwaliteiten en ziele eigenschappen dieper ankeren in je fysieke lichaam. Je ervaart dan een krachtige uitlijning vanuit de kosmos naar de aarde. Verdriet, patronen, zwaarte en overtuigingen worden sneller afgevoerd naar en getransformeerd door moeder Aarde. Je hoger licht straalt als een kanaal door je al chakra's heen.
Klik hier om meer te lezen over de Eik deva tinctuur en devahanger

Door een Elohim Crystal Home & Office healer in huis te plaatsen creëer je groot healingskrachtveld waarin negativiteit niet kan blijven hangen. Je cellen, chakra's aura en lichtlichamen vullen zich met hoog frequente Lichtkracht. Je essentie wordt bekrachtigd en de omgeving wordt opgetild in positieve levensenergie. Tevens beschermen de Home & Office healers je tegen zwaarte van buitenaf.
Klik hier om meer te lezen over de Crystal Home & Office Healers

Onderaan deze pagina staan nog meer producten die elk op hun eigen wijze je goed kunnen ondersteunen tijdens dit proces van transformatie.