We zijn met velen - de Nieuwe Aarde binnen handbereik

De Nieuwe Aarde is binnen handbereik en Nederland en België spelen daar een grote rol in. Nergens anders op de wereld wonen er zoveel bekende en onbekende verlichte mensen bij elkaar als in Nederland. Al dit licht en bewustzijn heeft als doel de eenheid in de wereld, met de (geziene en ongeziene) Rijken en in de lagen van de mens, terug te brengen.

Nederland en België hebben daarin een voortrekkersrol en doen dat geweldig

Nederlanders en Belgen hebben net als de Elohim Krachtplaats en gemeenschap een unieke taak in het brengen van non dualiteit en verlichting naar de wereld en zichzelf. Ook is het voorleven en verspreiden van eenheid tussen het hoofd, het hart en de buik in volle gang. Zo komen universeel bewustzijn, liefde en warme verbondenheid samen.

Makkelijk is het zeker niet want al dat licht, het eenheidsbewustzijn en hart brengen ook de weerstand en strijd van de mannen- en vrouwenlijnen uit de genetische en zielefamilie omhoog. Het maakt dat we krachtiger opstaan voor wat we voelen in het negatieve zowel als positieve. Op het ogenblik hebben we veel healingscliënten met vragen rondom dit thema, net als veel hulpvragen over teveel aangepastheid en last van dominant gedrag. Deze geschiedenis komt allemaal omhoog omdat we multidimensionaal en verlicht aan het worden zijn!

nieuwe aardeEr ontstaat een steeds groter wordende (ziele)wens om vanuit eenheid en verbondenheid te leven en daaraan bij te dragen aan een groter geheel

Aan de ene kant is de afgescheidenheid in de wereld nog nooit zo groot en duidelijk aanwezig geweest, en lijkt de Nieuwe Aarde heel ver weg. Aan de andere kant is dat juist het teken dat het Licht aan zijn opmars bezig is. Het contrast tussen eenheid en afgescheidenheid wordt steeds duidelijker. Er wordt van ons gevraagd te kiezen, wat steun je (in jezelf), waar luister je naar? Onze ogen zijn vaak gericht op onze (politieke)leiders. Maar daar gaat de verandering niet plaatsvinden, het systeem zal als laatste transformeren. De beweging komt vanuit onszelf. We kennen de slogan 'verbeter de wereld, begin bij jezelf' allemaal al lang, maar het geldt vandaag de dag meer dan ooit.   

Door te ankeren op het het Nieuwe Aarde netwerk lever je een enorme bijdrage

De Elohim krachtplaats, bedoeld voor individuele en planetaire verlichting, ankert het bewustzijn voor de Nieuwe Aarde. De Krachtplaats en woon-werk-gemeenschap liggen op het pijnappelklierpunt van Nederland. De Bron heeft een directe verbinding met de pijnappelklier en via de pijnappelklier met het bewustzijn en verdere, meer fysieke systeem van een individu en bevolking. Vanuit dit punt wordt het Nieuwe Aarde netwerk enorm bekrachtigd. 
Een prachtige manier om vanuit huis contact te maken met de Krachtplaats en daarmee het Nieuwe Aarde netwerk te vergroten en bekrachtigen, is de edelsteen set genaamd Gaia's droom. De edelsteen set is geprogrammeerd door Joke ElZiam Nootebos en de Lichtwereld en helpt je om aan te sluiten op het wereldwijde oorspronkelijke natuurnetwerk en opent een natuurvortex in je tuin en huis. Samen creëer je zo de paradijselijke nieuwe Aarde.

De edelsteen set Gaia's Droom zorgt ervoor dat ons kwetsbare kristallijnen zelf kan ankeren op het grid van de Nieuwe Aarde

Daarmee komt de Nieuwe Aarde en de verlichte maatschappij in snelvaart tempo dichterbij. Wereldwijd, maar ook in je eigen tuin en huis worden kabouter- en elfenpaden opengetrokken en worden natuurwezens en natuurengelen aangetrokken. Een paradijselijke, kristallijnen, beschermende en zuiverende koepel over je huis ontstaat door de set. Wil je meer lezen over Gaia's Droom tuin edelsteen, klik dan hier.

We zijn met velen

Allemaal gaan we ervoor, voor die (kristallijnen) nieuwe maatschappij en aarde, voor het Ontwakingsproces waardoor onze gebundelde krachten en spirit steeds groter worden! We bewegen ons naar een individueel en wereldwijd omslagpunt en verlaten de oude aarde van afgescheidenheid, dualiteit, strijd en lijden. In onszelf zowel als met elkaar! We zijn met velen en volgen op schitterende en voelbare wijze ons hart en opdracht voor de Nieuwe Aarde!

 

Bewuste keuze?