Bescherm je aura tegen negatieve energie

VermoeidEntiteiten leven meestal op de energie van een mens of dier, of in een vergrote vorm van de maatschappij. Ze nestelen zich soms ook in huizen waar ze de sfeer (negatief) beïnvloeden. Ze leven op de boosheid, lust, zelfoordeel of verdriet van mensen, en leggen hun gevoelens, gedachten en wil in de mens. Neerslachtigheid, ziekte, depressiviteit of een sombere stemming kunnen daarvan het gevolg zijn. Dit gebeurt veelal ongemerkt. Vooral op momenten als we niet goed in ons vel zitten, weinig lichaamsbewustzijn hebben of overmatig veel alcohol of andere verdovende middelen gebruiken kan het gemakkelijk gebeuren dat een entiteit of andere vorm van zware, logge energie op ons inhaakt.

Vaak denken we dat het onze eigen gedachten, driften of oordelen zijn

Daardoor ontstaat een vicieuze cirkel die zo gewoon wordt na verloop van tijd dat het lijkt alsof we het zelf zijn en dat er niets aan te veranderen valt: 'zo ben ik nou eenmaal'. Maar niets is minder waar. Oefen jezelf erin om de toeschouwer te worden van je stemming, emoties en gedachten. Als je goed oplet merk je wellicht dat je naar je gedachten kunt kijken, dat je ze niet bent. Hetzelfde geldt voor opkomende stemmingen en emoties. Voel je een emotie opkomen, kijk dan of je het kunt laten gebeuren. Maak er geen verhaal van, grijp het niet vast maar blijf de waarnemer. Door oefening lukt dit steeds beter. Je gaat sneller en vaker doorzien waar gedachtes en emoties vandaan komen en zult ze gemakkelijker als wolken voorbij laten trekken.

Een prachtig natuurlijk hulpmiddel bij het loslaten van entiteiten en zware energie zijn geopende en geactiveerde edelstenen

Edelstenen hebben een fysiek meetbare frequentie en een energetische golflengte. Elohim edelstenen zijn volledig geopend en geactiveerd op alle 13 dimensies waardoor ze bijzonder heilzaam zijn en de levenskrachten van organische wezens opbouwen. Ze beïnvloeden mensen, planten, dieren en natuurwezens op prachtige en geneeskrachtige wijze. Ook op het subtiele energieniveau van de ziel. Elohim edelstenen kunnen door hun hoge lichtfrequenties en programmatie entiteiten, ziekte, vermoeidheid of zwaarmoedigheid verdrijven en transformeren.
crystal home office healers verzamel2.jpg

Ook helpen edelstenen bij het transformeren van negatieve energie in huis en aura

Deze energie zit vaak vast in de grond of muren van een huis, of in ons lichaam en aura. Dit komt door oude overtuigingen, karma en gedragspatronen, maar ook door informatie die zit opgeslagen in het cel-geheugen en de wijk. Door je hiervan bewust te zijn en de lichtkracht in je huis, aura en lichaam te verhogen door middel van een Crystal Home & Office Healer, trilt zwaarte als het ware los en verruimen je lichaamscellen zodat ze weer meer vitale lichtenergie toe kunnen laten. Wat je kunt merken is dat je lichtvoetiger en blijer door het leven gaat. De sfeer en positieve energie in huis kunnen enorm toenemen door de Home & Office Healer. Maar ook oude gedragspatronen en reactief gedrag in je relatie kan loslaten. Door de hoge lichttrilling kun je situaties positiever bekijken, kan ziekte afnemen en ervaar je minder zwaarte of negatieve aanwezigheid. Maar ook 13 dimensionaal geopende en geactiveerde Labradoriet geeft krachtige bescherming, evenals Zwarte Toermalijn.

Persoonlijkheidsverandering

In sommige gevallen gebeurt het dat een hele persoonlijkheidsverandering teweeg wordt gebracht wanneer een diep gewortelde of grote entiteit of negatief veld loslaat. Het effect zal van mens tot mens verschillen en is heel divers. Het Elohim Master Healer-Reader-Coach team kan je eventueel daarin begeleiden.

Aurabescherming

Als je aura (te) ver openstaat of als je niet goed in je lichaam zit (geaard bent) is het voor entiteiten en negatieve velden van de omgeving of anderen, gemakkelijk om in te haken. Aura bescherming en voldoende aarding zijn in zulke gevallen van groot belang. Het aurabeschermingspakket van het Elohim Centre zorgt voor een stevige aarding, verhoogt je eigen lichtkracht en beschermt je aura. Daarnaast zijn er diverse andere producten en edelstenen die ook ondersteunend werken bij het aarden en beschermen.

Al met al worden we soms meer beïnvloed dan we ons realiseren. Dit kan variëren van een simpele vermoeidheid tot bezetenheid, verslaving en vervloekingen aan toe. Door goed geaard te zijn en vanuit je buik-basis te leven en waar nodig jezelf te beschermen, wordt het voor negatieve energie een stuk lastiger om in te haken. 

Als je zelf beïnvloedt wordt

Zit je zelf in een situatie waarbij je het gevoel hebt beïnvloed te worden, of steeds meer vermoeidheid, depressie of andere negatieve klachten hebt, en kom je er niet van af neem dan contact op met het Elohim Centre voor een Master Healing, Reading consult. Vaak wordt al vrij snel duidelijk wat de oorzaak is en wat eraan gedaan kan worden en kan er in veel gevallen healing plaatsvinden. Bel daarvoor: +31 (0)597 541 539.

 

Bewuste keuze?