Minder medicatie door edelstenen

Wat een rijkdom voor je ontwikkeling, ziel en essentie

De energie, onvoorwaardelijke liefde en overvloed die edelstenen en kristallen schenken is oprecht geweldig en ontroerend te noemen. Het potentieel dat ze hebben om fysiek te ondersteunen en spirituele groei in gang te zetten en te versnellen is ongekend. Onlangs had ik nog een moeder in de winkel die zo blij was met de aura bescherm buisjes voor haar dochter. Haar dochter hoeft geen pufjes (medicatie) meer te gebruiken omdat haar hoesten vrijwel volledig over is door het dragen van deze beschermende en activerende buisjes.

Edelstenen kunnen je ook helpen om je angsten te overwinnen, (oud) verdriet te transformeren, helderheid te krijgen op je levenspad, je ziel te ontplooien, meer zelfvertrouwen te ervaren, je hart te openen en nog zoveel meer. Als ik naar mezelf kijk heb ik zoveel baat gehad (en nog steeds) bij de Ziel-spiritkristal. Door 's ochtends deze edelsteen bij mij neer te leggen bij het ontbijt voel ik zo duidelijk mijn essentie en puurheid, daar word ik dan zo blij van en ontroerd door. Door hun helende werking leveren edelstenen en kristallen een enorme bijdrage aan de (spirituele) evolutie van mens, dier en Aarde!

diverse kristallen en edelstenen

Edelstenen zijn gemanifesteerde Bron (Universele) liefde en maken je bewust van je levensweg

13 dimensionaal geopende en geactiveerde edelstenen zijn de krachtigste en heilzaamste edelstenen die er zijn. Ze werken op alle lagen van bewustzijn, van fysiek tot hart, geest, ziel en essentie. Alle edelstenen en kristallen van het Elohim Centre worden op de Elohim Krachtplaats 13 dimensionaal geopend en geactiveerd. Ze kunnen je tot diep in je ziel en essentie raken en wakker schudden. Dwars door ego patronen, angst en onzekerheden heen. Het voelt heerlijk om bekrachtigd te worden en te voelen wie je werkelijk bent; een engel in een lichaam op Aarde. Het Engel & Innerlijk kind kristal is daar een prachtig voorbeeld van. Ik heb al meerdere keren in de winkel meegemaakt dat mensen diep ontroert raakten alleen al door het kristal even vast te houden. Wat ze ervoeren was heelheid, compleetheid en de pure liefde die ze in hun kern zijn.

Geen zwaarte meer ervaren

Hoe hardnekkig is ons ego, hoe stug zijn onze overtuigingen, hoe dicht zit soms ons bewustzijn? In een fractie van een seconde kan een aanraking van de juiste edelsteen je in contact brengen met je essentie. Je voelt weer wie je bent voorbij aan alle vermoeiende laagjes en gedachten. Je voelt weer de ruimte en vrijheid, of de verbinding met je hele lichaam. Door een edelsteen bij je te dragen kan je dit permanent in jezelf bekrachtigen, bijvoorbeeld Seleniet of Labradoriet

Soms kan het ook zijn dat een edelsteen een Eenheidservaring in je opent. Je gaat voor even voorbij aan de persoonlijkheid en komt in een veld van Universele Liefde, volledig verbonden met de kosmos. Daar bestaan geen problemen of zwaarte, daar is alleen maar Liefde, Puurheid, Goedheid en Vertrouwen.

Het is heel belangrijk een goede en gezonde sfeer in huis te creëren

Wanneer de energie in huis positief is zal dit een direct effect hebben op de relatie, het gezin en je eigen stemming. Een 13 dimensionaal geopend en geactiveerd Elohim kamerstuk in huis bespoedigt positieve ontwikkelingen. De hoge trilling en lichtkracht van een Elohim kamerstuk tilt de hele omgeving en sfeer op in harmonie, positiviteit, Liefde, aarding, warme verbondenheid en veiligheid.

Het mag duidelijk zijn, we hebben een enorme passie en liefde voor edelstenen en kristallen en delen dit graag met iedereen die daarvoor interesse heeft.

Benieuwd welke edelsteen het best bij jou, je huis, tuin en gezin past?

Bel ons voor gratis advies op maat middels een 5 minuten readingsadvies:
+31 (0)597 541539, van dinsdag t/m zondag.

Bewuste keuze?