Laat je niet leegtrekken door de buurt of wijk

In de huidige nieuwe tijd van snelle verandering en sterke transformerende (kosmische) krachten gebeurt er een hoop met onszelf en met de mensheid als geheel. Aan de ene kant zijn de oudetijds krachten van dualiteit, hebzucht en ego duidelijker en sterker aanwezig dan ooit tevoren en aan de andere kant zijn er meer en meer mensen aan het ontwaken in hun licht, liefde, gevoeligheid en sensitiviteit. Ook neemt de geboorte van nieuwetijdskinderen toe. Het oplopende contrast tussen licht en donker zorgt voor spanning. Negatieve gedachtes en gedragingen, ego en afgescheidenheid kan ontzettend diep binnenkomen als je ziel en gevoeligheid zich verder aan het openen zijn. Je ziel en kristallijnen, subtiele zelf zijn soms nog zo teer en gevoelig dat de meer dichte of afgescheiden energie uit je omgeving maakt dat je ziel weer dichtgaat of dat je leegloopt, moe of overprikkeld wordt.

Goed voor jezelf zorgen

Vermoeidheid, overprikkeld zijn, irritatie, angsten maar ook fysieke klachten kunnen een direct gevolg van zijn van de energie van je omgeving. Als je hoger in licht trilt trek je vaak onbewust je omgeving hier in mee, de energie loopt dan automatisch van plus naar min. Goed voor jezelf zorgen en verantwoordelijkheid nemen voor je hoger licht zijn essentieel. Dit doe je onder andere door je grenzen duidelijk aan te geven, je intuïtie volgen, steeds onvoorwaardelijker voor je Hoger Zelf kiezen en steeds meer en vaker met mensen en producten werken en omgaan die ook een hoge lichtkracht hebben, jou dus versterken. 
In veel gevallen hebben huizen en de inwoners met een hoge lichtkracht ook een belangrijke functie voor de omgeving. Namelijk als baken en ankeringspunt voor het eenheidslicht van liefde en ego-loosheid. Ongemerkt wordt het bewustzijn van anderen hiermee stilletjes gevoed en worden de zaadjes gepland voor verdere ontwaking en bewustzijnsgroei van de maatschappij.

Hoe houd je de lichtkracht en energie hoog?

Een van de mooiste edelstenen voor het hoog houden van je eigen lichtkracht en die van het huis en omgeving is de bergkristal. Bergkristal heeft de hoogste trilling van alle soorten. Bergkristal zuivert de omgeving, heeft een harmoniserend effect en brengt ook de chakra's in balans. Door zijn zuiverheid en objectiviteit wordt elk schaduwstuk losgetrild en getransformeerd. Niets wat onzuiver is kan het licht van de bergkristal tegenhouden, het lost simpelweg op. Bergkristal herstelt stoornissen in energievelden. Bergkristal versterkt ook de werking van andere kristallen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend en is ook goed voor het immuunsysteem.

Klik hier om meer te lezen over de werking van bergkristal

Niet alles werkt

Bergkristal in huis of gedragen met als doel het bewustzijn open, schoon en licht te houden, dient 13 dimensionaal geopend en geactiveerd te zijn. Hierdoor werkt het op alle bewustzijnslagen en frequenties van je ziel en wezen. Is dit niet het geval dan worden bij de ontwakende mens ongemerkt de subtiele bewustzijnslagen nog steeds niet meegenomen en ben je daardoor makkelijker te beïnvloeden door omgevingsenergie. Hierdoor kom je soms in een jojo terecht, wat heel vermoeiend en demotiverend kan zijn. Terugval in energie en lichtkracht is hier door zeer goed mogelijk. De bergkristal schoon en opgeladen houden is ook heel belangrijk. Zorg dat je regelmatig de steen 1 tot 3 dagen in water en/of zand ontlaadt en vervolgens een paar uur in zonlicht oplaadt. Hierdoor blijft de steen zuiver en kan hij het meeste voor je doen.

Klik hier voor meer uitleg over hoe je bergkristal kunt ontladen

Bewust zijn van je eigen licht en liefde, daar verantwoord mee omgaan en er goed voor zorgen zijn de sleutelwoorden voor verdere groei en positief leven. Zoals een kiemend zaadje goed verzorgt moet worden om uiteindelijk die prachtige bloem of boom te worden zo geldt dat ook voor ons ontluikend ware Zelf en essentie.

Veel licht en liefde toegewenst.

Algemeen assortiment bergkristal

Algemeen assortiment bergkristal

13 dimensionaal geactiveerd
Lichtkracht bescherming en trillingsverhoging

Lichtkracht bescherming en trillingsverhoging

13 dimensionaal geactiveerde bergkristal
Aura bescherming kristalbuisje, healingsbuisje

Aura bescherming kristalbuisje, healingsbuisje

Opgeladen en geprogrammeerde bergkristal
Bewuste keuze?