Perzikkleurige Maansteen: verwarmt innerlijke kou

Gevoel van onbegrepen, niet geliefd, geknuffeld en niet gesteund zijn geweest in eerste levensjaren oplossen

Mogelijk waren jouw ouders niet zo warm, invoelend, knuffelig, waarderend en stimulerend. Toch had je kleine meisje of jongetje dat nog leefde vanuit de hogere ziel dat zo nodig gehad in je vroege jeugd. Je ouders kunnen daar ook niets aan doen door hun eigen jeugdervaringen. Maar jij, die rechtstreeks uit de liefdevolle hemel kwam, voelde je zo alleen en onbegrepen in een onveilige koudere wereld.  Iedereen deed maar en was druk. Maar jouw kleine meisje of jongetje was nog helemaal open en had zo'n behoefte aan meer warmte, bescherming, aangevoeld worden en liefde. Het werd angstig, onzeker of druk en naar buiten gericht. Je hele leven ben je naar die liefde en steun op zoek geweest, maar je vond het nergens. O ja, je hebt het wel overleeft door het subtiel gevoelige, het openstaande en kwetsbare van je buikgevoel en sensitiviteit te onderdrukken. Je bent in je hoofd gaan zitten, in je werk of in je hogere chakra's en overlevingsstrategieën. Je hebt een cocon en karakter om je heen gebouwd en de gevoelige puurheid in je, zakte in het onbewuste.

Maar nu is daar de zacht glanzende, perzikkleurige Elohim Maansteen voor in de hand

Je kunt haar in je hand houden of op je hart, buik of voorhoofd leggen.
Zij komt op de juiste tijd in je leven, omdat je er klaar voor bent je gevoeligheid, kwetsbaarheid en heelheid weer te openen en mee te laten stromen met de volwassene in jou. Langzaam helpt Maansteen je te verwarmen, zodat je innerlijke kou op kan lossen tot diep in het onbewuste. Soms hebben die innerlijke kou en de diep weggezakte onverwerkte emoties ook voor psychische of fysieke problemen gezorgd, maar ook dat kan Maansteen helpen transformeren. Ze is zo zacht en warm voor je. Ze droogt al je tranen en laat daarmee het verharde en gestolde vocht in je lymfe-doorstroming, in je hormonale en spijsverteringsklieren of gewrichten weer doorstromen. Jouw mind, hart en buikgebied gaan door al die geborgenheid beter samenwerken en weer open.

Menstruatie, zwangerschap- en overgangsproblemen, fysiek of psychisch lossen op.

De zachte liefde en warmte die uit de Elohim Maansteen stroomt, opent je derde oog, je helderzien en heldervoelendheid, je afstemming op je Goddelijke Vonk en het paradijselijke gevoel dat alles met jou verbonden is. Elke ster, engel, boom, edelsteen en mensenkind heeft etherische onzichtbare verbindingslijntjes met jou en dat ga je voelen als geluk. De Maansteen helpt je hierbij. In dit grote Goddelijke en aard-etherische veld is je innerlijk kind gelukkig, leven de natuurspirits en de eenhoorns die je openen voor het geluk van deze Al-Eenheid en natuur om je heen. Het is hiervoor dat de Maansteen bij je wil komen. Je bent er klaar voor.

Ze herinnert je weer aan het gevoel dat je had in de hemel voordat je geboren werd. "Datzelfde gevoel kan ook op aarde zijn" zegt de Maansteen, "Omdat het eenheidsveld zich ook hier uitstrekt, als we er aan toe zijn uit onze overlevingscocon te stappen".

Ook voor drukke of terugtrekkende kinderen is de perzikkleurige maansteen fijn


Als je de Maansteen op je buik legt of op je voorhoofd kun je dit alles verbindende liefdesnetwerk, waarin ook jij je bevindt en wat ook in je lichaam zit, proberen te voelen vanuit je hart en buikgevoel. Je kunt ook je eigen warmte en liefde ervaren in je buikgevoel of je innerlijk meisje of jongetje ermee verwarmen. Maansteen helpt je het groot mysterie om je heen te weven, waardoor zorgen, strijd, werkdruk en verdriet in de loop der (meditatie)tijd op de achtergrond verdwijnen. Ook voor drukke of terugtrekkende kinderen is het een hele fijne knuffelsteen om hun ziel en essentie te behouden, net als voor mensen met een burn-out.

Vanaf 2020 nemen kritiek, emoties, strijd en reactiviteit eerst nog toe

Jij en je omgeving ontwikkelen in deze tijd steeds meer eigen autoriteit in de basischakra, waardoor meer kritiek, emoties, strijd en reactiviteit ontstaan. Daar moeten we eerst doorheen. We gaan ons kleine zelf weer ervaren in onze onbewuste lagen, dat ontstaan is door het onbegrepen zijn geweest in onze vroegste jeugd en de thuissituatie. We mogen te voorschijn komen vanachter onze onzekere pijnmuren, vanachter onze gewoonte van terugtrekken, in emotie schieten of strijden.
We zullen ons kunnen openen in onze puurheid, grootsheid en in Al-Eenheid met behulp van deze heel bijzondere Elohim Maansteen!

Roze Maansteen bol

Roze Maansteen bol

(Perzikkleur)
Roze Maansteen handsteen

Roze Maansteen handsteen

(Perzikkleur)
Bewuste keuze?