Vriend voor je Ontwakende & indalende Goddelijke kindje

In het eerste en tweede chakra zit bijna altijd nog veel ziels-trauma dat nu opengebroken wordt. Kun jij voelen dat je completer wordt door het toestaan van je buik-gevoel dat zich soms zo kwetsbaar, onveilig en onzeker bij sommige mensen en in sommige situaties voelt? Gevoelens die je misschien voorheen niet ervaren kon omdat de flinkerd, je mind en de volwassene in jou de regie voerden en het onderdrukte. Je was nog niet ontspannen of open genoeg, maar dat gaat nu gebeuren. Of wellicht heb je al langer contact met je subtiele zielejongetje of -zielemeisje, je innerlijk kind en zelfs je Goddelijk kind. Wat nog belangrijker is; kun je die openheid, zielsgevoeligheid of kwetsbaarheid laten zien in je omgang met anderen? Gaat het dicht bij relatieproblemen?

De geprogrammeerde Elohim Mangano Calciet - Vriend voor je Onwakende & indalende Goddelijk kindje is een prachtige babyroze, zachte edelsteen voor het meest pure in Jou. Hij helpt je subtielste gevoelens die liggen opgeslagen onder de volwassene, te leren kennen en toe te staan. Houdt de Elohim Mangano Calciet regelmatig vast en voel je buikgevoelens.

Voortaan neem je dit innerlijk zielsjongetje of meisje altijd mee in je functioneren en wordt het een krachtig open deel van jou. Je neemt door de frequenties en het programma van de Elohim Mangano Calciet steeds meer lagen van jezelf mee in de omgang met je omgeving en als innerlijk bewuste ervaringen. Je volledig potentieel met steeds meer zielelagen van gevoel, je innerlijk kind, je zielekindje, je meest subtiele gevoel en een verruimd bewustzijn komt op aarde en in je gedrag door je geregeld af te stemmen op de Mangano Calciet! Je kunt hem vasthouden, er naar kijken, zijn innerlijke sfeer proberen te voelen, hem bij je dragen. Zo kom je dieper bij je innerlijk kind waardoor relaties minder trekken en duwen, boosheid of onmacht gaan opleveren. Kortom mediteer daarom geregeld met je liefdesvriend de Mangano Calciet of draag hem bij je.

Ontwaken in fases
Zo gauw je je van je innerlijk zielsgevoel dagelijks bewust bent en dit meeneemt in je functioneren dan start direct de volgende ontwakingsfase die je verruiming en ontwikkeling nog meer zal versnellen en je openen.
Je innerlijk subtiele zielsgevoel is prachtig, al is het eng het laat ook zien hoe moedig je bent! De geprogrammeerde Elohim Mangano Calciet geeft je bij dit proces een extra gevoel van geborgenheid, tederheid, geruststelling en warmte voor jezelf waardoor het veilig voor je systeem voelt om je hart, subtiel buikgevoel en bewustzijn verder te ontspannen en te openen. Het is je zielsbestemming en je grote Weg. Als je zachte, hoog dimensionale Elohim Mangano Calciet met je werkt zullen de subtiele aanwijzingen van je zielejongetje en meisje en van je lichtlichamen gaan samenwerken met de volwassenen in jou. Je omgeving gaat vervolgens positiever, warmer en behulpzamer reageren omdat jouw uitstraling verandert!

In tijden van je steeds groter wordende openheid is alles kwetsbaar en eng
Voordat al je lagen echt één zijn moeten ze leren tot gezamenlijke daden en besluiten te komen om van daaruit te functioneren. Elohim Mangano Calciet helpt je al je lagen bijeen te brengen door je hogere ziel en Goddelijkheid in je buikgevoel en basis te brengen. Hij helpt je zodat je niets meer doet voordat het bange of onzekere jongetje of meisje in je subtiel buikgevoel ook ja kan zeggen. Dan word je zo veilig dat je verder open gaat. Met de Mangano Calciet hoeft je mind niet langer de regie over de leiding van je leven of relaties te behouden. Je mind komt dan pas in actie vanuit je subtiele zielsgevoel, buikgevoel en hart. Je zult daarom andere keuzes maken en andere stappen zetten, hulp en soortgenoten aantrekken. In tijden van je steeds groter wordende openheid is alles kwetsbaar en eng, maar Mangano Calciet geeft rust, vertrouwen, warmte en geborgenheid. Ook als je oude zelf zich steeds verder onthand voelt en alles onder je wegglipt. Er geen houvast aan het oude meer lijkt te zijn. En daarna komt het meest enge deel nog naar voren; je naakte pure God-goedheids (innerlijk) kindje! Je Christuskindje dat nog nooit op aarde is geweest. Het is van een ongekend mooie Gouden en Kristallijnen gloed en een en al Liefde! Het is dat waarvoor het lam aan Jezus voeten symbool voor staat. Door middel van de daarvoor geprogrammeerde Elohim Mangano Calciet word je Puur en vol Mededogen, Rust en Goedheid! Je kunt nergens meer heen, er is niets buiten jezelf, de zoeker in jou lost op en het maak je soms panisch. Je kunt je nergens meer aan vastgrijpen en je wilt ook niet alles meer begrijpen. Spirituele gesprekken met je vrienden verstommen. Maar eerst ben je zo bang je houvast aan je bekende leven en bekende zelf kwijt te raken! Ook bij deze diepste inwijdingsfase helpt Mangano Calciet als beste!

•    Voel je je eenzaam en verlaten op een heel diep en oorspronkelijk niveau ...  Staat je hele wereld op zijn kop?
•    Ben je bereid je strijd op te geven en je overhoop te laten halen, alles over te geven aan het Goddelijke in jou?

Om vanuit Goddelijke Puurheid te leven spiegelt Mangano Calciet haar perfecte Liefde en activeert zij jouw Goddelijke kind, Meesterschap, Rust, Stilte, Oervertrouwen en Goedheid. Mangano Calciet laat je veilig zijn in het niets (meer moeten, willen, enz.) en ego-loze.

Elohim Mangano Calciet helpt ook bij de laatste fase van je Ontwaking- en Godrealisatie proces
Identificaties met ik-gevoelens en gedachten van lijden, verdriet en boosheid uit je vele levens werken uit in deze fase. Schaduw, angsten en pijnen uit je levens en zielegroepen komen omhoog en Mangano Calciet leidt dit in goede banen. Je identificaties met deze eerdere gevoelens lost op, je komt er los van en ze ademen uit. Deze periode kan voelen alsof je door de hel of de dood heengaat. Alsof er niks en niemand meer overblijft voor je diepste ziel. Maar de geprogrammeerde Elohim Mangano Calciet helpt ook in deze periode als bij een nieuwe geboorte waarbij je als een Gods-kind-fenix uit je as zult herrijzen! Je hormonen, zenuwstelsel, lichaamscellen en zelfs je DNA zullen gaan reageren. Alles komt weer tot rust door de Mangano Calciet; je geest, mind, gevoel, innerlijk kind en lichaam worden weer als één en je kunt weer slapen. Ook fysiek verandert er veel als al het donker en je negatieve herinneringstrillingen zich omhoog door je cellen heen uitwerken! Dagen van een verlaten, verdrietig rouwgevoel kunnen zich afwisselen met dagen vol kracht en zonneschijn zo gauw  je cellen zich hiervan ontladen. Het ik-gevoel lost op dat is ontstaan door je te identificaties van; moeder, vader, healer, partner, schrijver, lichtwerker, enz.  De roze Mangano Calciet helpt ook bij paniek.  Paniek als; "wat gebeurt er toch, wie ben ik nou nog" en je verward voelen door al je onverklaarbare stemmingen en niet te stoppen gedachten tijdens deze laatste fase van je Ontwaking- en Godrealisatie proces.

Vroeg of laat klopt het worden van de Christuskracht en je volledig onbeschermde mooiste Goddelijk kindje, aan je deur
Met de hulp van de geprogrammeerde Elohim Mangano Calciet groeit daar binnen in Jou tegelijkertijd je prachtige witte Christuskind, je teder en meest raakbare Godkindje, als een kleine tere bloem in je buikgevoel. Het is misschien nog heel klein die witte bloem maar het zal een grotere vorm aannemen omdat het je Tijd is. Jouw Gouden Tijd is gekomen! En je Godskindje is een plek van rust, een oase van stille Vrede, ook als alles om je heen en in je met processen, vragen en onrust te kampen heeft. Je oude zelf houdt zich volop bezig met wat er in je gebeurt maar je Godskindje wil dat niet. Die heeft aan dat oude zelf dat wil weten en doen geen boodschap. Dit nieuwe Zelf is zo open en mooi, zo rustig en evenwichtig is jouw hoogste trilling en tevens die van de Elohim Mangano Calciet. Zo vol zachte Liefde! Je Godskindje, je ontwaakte openheid, heeft niets met jouw verhalen over jouw processen, klachten, verhalen, innerlijke onveiligheid en geschiedenis... Het is puur zichzelf en altijd in het hier en nu en daarom stevig en helder bewust en gegrond. Maar ook komen gevoelens, woorden, gedachten en sferen diep binnen terwijl je nog vaardigheden moet oefenen om hiermee om te gaan. Ook ten opzichte van je omgeving. Je Godskind en oude zelf vechten nu nog met elkaar en met alles wat in je loskomt en overhoop raakt maar dan is er de Elohim Mangano Calciet die je er door heen sleept!

Bewuste keuze?