Channeling - healing audio opnames

Channeling - healing audio opnames
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Basischakra / Kundalini tinctuur

Basis chakra - Kundalini

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
Tweede chakra/Vreugde tinctuur

Tweede chakra - Vreugde

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
Kruinchakra / Genade, laatste inwijding tinctuur

Kruin chakra - Genade ontvangen

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
3de Oog / Elohim Scheppingskracht: helende tuinen, zelfrealisatie tuin

Voorhoofd chakra, 3e Oog - Scheppingskracht

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
€ 0,00

LET OP: Je kunt deze audio bestanden alleen bestellen via elohim-centre.org

Klik hier om Channeling - healing audio opnames te bestellen

13 dimensionale audio healing met de Diamanten Codes voor de Nieuwe Mensheid

Woon je ver weg en/of kun je weinig workshops bij het Elohim Centre volgen? Of wil je je sessies en workshops thuis onderhouden en verder verdiepen? We bieden daarvoor de multidimensionale audio E-learnings (opnames uit de workshops) en de Elohim E-cursussen aan. Deze openen je diepergaand en brengen je 13 dimensionale bewustzijnsgroei en Liefde. Ze halen voelbaar je zieledelen, hogere lichtlichamen, gaven en de belichaming van je Goddelijke Vonk op en werken tot diep in je lichaam. Je wordt vrijer, stiller in je hoofd, gevulder, rustiger en je ware Zelf (verlichting) en wij-gevoel komen op de voorgrond. Ook ontwikkel je meer liefde, kennis, gezondheid, non-dualiteit en verruimd inzicht middels de krachtig werkende 13 dimensionale Elohim audio opnames.

De opnames kunnen voor een kleine vergoeding thuis (4x) bekeken of beluisterd worden. Klik één van de onderstaande opnames aan en reken vervolgens af met iDEAL of creditcard. Nadat de betaling is gelukt, zal je binnen enkele minuten een e-mail ontvangen met daarin de link naar de opname die je thuis op je computer kunt volgen. Ook zijn er gratis audio (-video) bestanden.

 


Bij de transmissie /  healing vind je een korte inleidende afstemming

Hierdoor kun je in een open en ontspannen staat komen zodat je op dieper liggende lagen de satsang/  healing / transmissie op kunt nemen. De energieoverdracht (darshan en healing) onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik geen geluidsbestand niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.
Elke keer bij het opnieuw luisteren vanuit je lichaam, verdiept de healing en transformatie
Veel succes!

Ik hoor graag je reactie:
E:info@elohim-centre.org


 

Wat is satsang

Samenkomst met een (verlichte) satsanggever voor eenheidsenergie-overdracht (darshan), zelfrealisatie-lezing en vraag en antwoord-rondje. Bij elke satsang is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar (Darshan) die je oorspronkelijke essentie, je ware Wezen en voleldig potentieel, de Al-Eenheid, activeert.

We leren te midden van (vervelende) werkzaamheden en (lastige) onderlinge gevoelens, vanuit onze oorspronkelijke essentie te functioneren. Aan de hand van dagelijkse praktijkvoorbeelden leren we hoe binnen de eenheid van essentie, onze ziel (groter en mooier "ik", meesterschap) , stemming (boos, blij) , innerlijk kind en lichaam (moe, pijn) hun plek kunnen hebben. Hoe we vanuit zijn kunnen functioneren zonder de persoonlijke wil, inzet en mind. De Divine en ons ik/ego zijn dan niet langer gescheiden waardoor we "zijn en doen" vanuit een Thuisgevoel-stilte- rust en onze Goddelijke oorspronkelijke Kern.

Wat is een transmissie / channeling / healing

Dit is een helende, multidimensionale energieoverdracht, een healing vanuit channeling, die diep in het lichaam werkzaam is.

D.m.v. de channeling van Joke ElZiam Nootebos gaan ons groter Bewustzijn, hogere aansluitingen en zuiveringen rechtstreeks ons lichaam, cellen en  DNA  binnen zodat we onze oude groeven verlaten en inzichten krijgen om te worden wie we werkelijk Zijn in ons volledig potentieel, levensbestemming, gezondheid en verlichting.


 

Reacties

Ik heb vele dingen gedaan, maar voor het eerst heb ik het gevoel dat het goed is en ik niet verder hoef te zoeken. De online channeling, healing en transmissie geeft een enorme power en vrede in mijn hart, daar ben ik enorm dankbaar voor. Ook merk ik dat ik eindelijk los kom van oude patronen,

wel ondervind ik weerstand van andere mensen, maar om Joke haar woorden te gebruiken “So what”
L.O. 

 


 Ik wil je graag heel erg bedanken voor de mooie transmissies op de website. Sinds ik meer betrokken ben bij het Elohim Centre en enkele workshops heb gevolgd, voel ik mij meer op mijn plaats in de wereld en minder eenzaam en krachtiger. Het geeft mij ook moed en kracht verder te gaan en mijzelf, mijn essentie, te gaan belichamen op aarde. Ik hoop hiermee heel veel andere mensen te inspireren om dit ook te gaan doen. Samen voor een mooie nieuwe aarde:-)
Dankjewel voor je steun en inzet voor ons, voor jezelf en voor de aarde.

Liefs Martine

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?